Uncategorized

Ram!

En wat doet u op zondagochtend om half negen? U slaapt nog? U eet croissants? U leest uw krant? Allemaal fijn. Ik decoreer dan mijn kamer. Yup. Een mens moet het ooit doen he? Er lagen hier al een hele tijd Ram kadertjes van de Ikea rond te slingeren en die heb ik dus nu aan mijn blauwe muur geramd. Met duimspijkers. Yeah! Het resultaat mag gezien worden. Goed, ze hangen niet allemaal even recht, maar dat zijn details. 😛 Nu er nog foto’s en tekeningen en meer van dat in die kadertjes rammen.

Zondagochtendprojectje

En dan nu douchen.

You Might Also Like

 • Linn

  Aha, me like. Hier liggen er ook nog enkele RAM-kaderkes te wachten om in dezelfde stijl opgehangen te worden. Ze hangen er nog niet omdat mijn pa (tja, thuis wonen hé) liever niet heeft dat ik duimspijkers gebruik. Ieder kaderke is wel al voorzien van mooie inhoud. 🙂

 • Ilse

  Het ziet er echt superleuk uit!

 • lucie

  Cooooool!

 • Iris

  Ik was al lang tevreden met zo één kadertje… met een mooie tekening… bijvoorbeeld van… effe denken… een Mexicaanse surrealistische kunstschilder *hint hint*

 • Mii

  Wauw, het moet zalig zijn om zoveel energie te halen uit je creativiteit!

 • biezonder

  Huh? Meer dan de helft van de kaders is nog leeg??
  Wel mooi gedaan en ik vind het trouwens ook een erg leuke kleur voor een muur.

 • Stijn

  Ohwie, mooi.
  En nu die kadertjes nog invullen met mooie kleurige plaatjes en uw decoratie is compleet he.

 • Pin It on Pinterest