Uncategorized

Boekenbeurs

Ik ben een sucker voor mooie, leuke en kleurrijke posters. In het verleden heb ik al affiches van de muren getrokken gewoon omdat ik ze mooi vond en in mijn eigen kamer wilde hangen. Tegenwoordig doe ik het iets subtieler. Afgelopen maandag moest ik iets kleins maken op het werk voor de Boekenbeurs. Uiteraard ging ik dan eerst even snuffelen op de bijzonder leuke site en toen stootte ik op het design van hun poster. Ge-wel-dig. Kleurtjes, leuke figuurtjes, lekker vol. Een schot in de roos en fantastisch werk van Mark Borgions. Het was liefde op het eerste zicht.

Ik trok mijn stoute schoenen aan, mailde naar boek.be en vroeg hen of ze per ongeluk niet nog enkele exemplaren van die poster hadden rondslingeren en of ze die heel alsjeblieft mijn kant wilden uitsturen. Enkele uren later kreeg ik een mailtje dat ze dat met plezier zouden doen. Toen zei ik luidop “ka-chiiing!” en deed een vreugdedansje. Vandaag zaten er vier posters in de bus. Eentje voor op het kantoor, eentje voor Netsensei, eentje voor aan de verdacht witte muur in mijn slaapkamer en eentje… tsja… eentje om mee te slapen… of zo.

Ja, het is grote liefde, dus schrap Het Vriendje maar. Of nee, wacht, Het Vriendje mag nog even blijven, maar hij zal mijn bed kamer moeten delen met mijn andere nieuwe liefde en anders moet hij het maar uitvechten in een duel op leven en dood. Tsja… Zo gaat dat nu eenmaal in het leven he.

You Might Also Like

  • lucie

    Ge moogt eentje aan mij geven, ik vind die poster ook keischoon.
    Alleen nog een goei plekske zoeken om die te hangen…

  • treiner

    misschien een paar voor mijn vrouw bestellen ­čÖé

  • Pin It on Pinterest