Uncategorized

Ka-Chiing!

De afgelopen weken hebben heel wat mensen me gevraagd hoe het nu gaat met de verkoop van mijn knuffels in dat ene winkeltje. Ik had intussen wel gezien dat de twee knuffels die in het uitstalraam stonden, waren verhuisd naar een vitrinekast binnen, maar ik kon niet duidelijk zien hoeveel er nog stonden. Voor de rest wilde ik het liever gewoon zijn gangetje laten gaan. Maar toen ik gisteren in de buurt van het winkeltje was, kreeg mijn nieuwsgierigheid de bovenhand en sprong ik even binnen.

De eigenares begroette me vriendelijk en liet me weten dat er nét een van de knuffels verkocht was. De paarse. Stiekem was dat ook een beetje mijn favoriet, dus logisch dat die als eerste de deur uit was. Ach ja, binnenkort beginnen de vroege vogels al aan hun cadeautjesjacht voor de eindejaarsfeesten, dan zullen ze wel allemaal de deur uitvliegen. Zoef! Ik vertelde de vrouw ook met welke projecten ik nu bezig ben en ze reageerde vrij enthousiast, dus wie weet liggen er binnenkort nog andere spulletjes van Fanny&Laura bij dat ene winkeltje in de Parijsstraat. Het plan is nu om eerst mijn Etsy winkeltje vol te stouwen, weer stock aan te maken van allerlei dingen en dan proberen te verkopen.

Het enige probleem is nu dat huisgenoot H. mijn stekkerdoos bij mijn naaimasjien heeft weggehaald en gebruikt voor een diepvriezer en koelkast. Stekkerdozen zijn in ons huis een must. Iedere kamer heeft maar een stopcontact. Een oud huis, weet u wel. Dus ofwel moet ik een week wachten voor ik weer kan naaien (volgende week Ikea plunderen en dus daar weer een lading stekkerdozen kopen) ofwel trek ik de vriezer en de koelkast uit. Hmmm… dilemma dilemma. 😛

You Might Also Like

 • lucie

  Of een stekkerdoos lenen bij de buren?

 • Philip

  ik zit morgen toevallig in den ikea – kan altijd zo’n blokje voor je meebrengen
  als je het voor 10u laat weten komt het in orde 😉

 • Renzo

  Volgens mij zoek je gewoon een excuus om die Ikea te plunderen. Brico, Gamma, wedden dat ze daar VEEL stekkerdozen hebben? 😉

 • Pin It on Pinterest