Uncategorized

Weekend

Dingen die ik dit weekend heb gedaan:

– Gaan wii’en bij de zus. Mijn fitness age is blijkbaar 62 (damn those homeruns), de fitness age van Het Vriendje is 27. Ik wist wel dat hij jonger was dan mij, maar zoveel jonger… Bij mijn weten was het maar twee jaar. De Broer en zijn vriendinnetje die allebei nog jonger zijn, hadden allebei een fitness age van 80. Ha!
– Twee kaarsen aangestoken, daarmee de tuin in gelopen om half een ‘s nachts om vervolgens een wake te houden bij de boom die de volgende dag omgekapt zou worden. Ja, we hebben in schoonheid afscheid genomen van de boom. Een dikke knuffel, een paar mooie woorden,… Zucht. Stomme huisbazin. Stomme buren die niet eens in dat huis wonen en dus geen last hadden van die boom, maar er toch zonodig over moesten klagen.
– Heerlijk geslapen op onze luchtmatras en onder onze nieuwe donsdekens. Het leek wel of we sliepen in wolken.
– Japanse snoepjes geproefd en daarbij af en toe uitspraken gedaan als: “dit proeft gewoon naar shampoo” en “welke gek heeft ooit besloten van deze smaak een snoepje te maken?!”
– Speciaal een doos Pims gekocht voor Het Vriendje. Ik had er zelf nog een staan, maar Pims delen, nee, daar doe ik niet aan mee. Dus heeft hij een doos voor zichzelf gekregen en geloof het of niet, maar zijn doos was nog eerder leeg als die van mij. Ik heb mijn gelijke gevonden, denk ik. ­čśÇ
– Het Vriendje met zijn huiswerk geholpen (en bijna in slaap gevallen daarbij). Huiswerk begot.
– De meest geweldige prank uitgehaald met Het Vriendje. Aaaah… Sweet memories. Jammer genoeg heb ik Het Vriendje beloofd er niet over te bloggen, maar laten we het houden bij “afstandsbedieningen die lijken op gsms”. Daarbij kunnen jullie zich wel iets voorstellen vermoed ik.
– Twee nieuwe boeken gekocht. Ik eet tegenwoordig boeken als avondmaal. Nee, echt.
– Het Vriendje mijn kookkunsten zien apprecieren. De twee gevulde paprika’s die op zijn bord lagen, waren binnen de vijf minuten verdwenen. Ha! Ik. Kan. KOKEN! Wie had ooit gedacht dat iemand mijn gepruts in de keuken zou apprecieren?
– Een lange wandeling gemaakt in het bos in het gezelschap van de digitale camera van Het Vriendje. Foto’s zijn uiteraard terug te vinden op Flickr.
– Een flinke hap genomen uit een appel die Het Vriendje achteloos van een boom had geplukt. En gesmaakt dat die ene hap heeft. Amaai.
– Uiteraard was er ook een moment om ruzie te maken met de oven. Ik heb precies altijd ruzie met onze oven. De lasagne die normaalgezien een halfuur in de oven moest staan, heeft er een klein uur in gestaan. Jawel.

Of om het even samen te vatten: het was een fantastisch weekend samen met Het Vriendje. Meer van dat!

You Might Also Like

  • Stijn

    Fijn dat je je zo amuseert =)

  • Pin It on Pinterest