Uncategorized

Helse bruid

Gisteren terwijl ik aan het genieten was van Project Runway, kwam er plots een reclame die een nieuw seizoen van Helse Bruiden aankondigde. Ja, af en toe durf ik daar wel een keer naar kijken. Blijkbaar zal een van de bruidegommen zijn helse bruid laten staan aan het altaar. Oooooh! Schandalig! Maar zéér begrijpelijk.

Ik presenteer u een andere helse bruid. Af en toe komt mijn morbide kantje een beetje naar boven, maar hey, morbide kantjes moeten er ook zijn. En ja, het was weer een tijdje geleden dat ik nog een keer een volledige tekening (niet illustratie) op de computer had getekend. Ik ben er niet meer zo goed in als een dik jaar geleden, maar soit. Terug wat meer oefenen, want oefening baart kunst.

You Might Also Like

 • lamazone

  Prachtig…

 • Eigenwys

  Ik ben blij dat het geen blondje is

 • fILLE

  knap! maar de meeste helse bruid, de meest dode in elk geval, die ik ken zit in corpse bride van tim burton.

 • Tom

  Het lijkt mij alsof die bruid ook iets gebaard heeft, via een zelf-geinduceerde keizersnede of zo 🙂

 • Linn

  Wow, mooi!

 • Stijn

  Dit ongelukje had vermeden kunnen worden met Tampax…
  Nu ook in uw supermarkt !

  Nee serieus,
  mooie tekening =)

 • Sanne

  Bah krijg er kippenvel van!
  Maar een geweldig mooie gave tekening hoor 🙂

 • biezonder

  wauw, heel knap! Het gezicht is fascinerend.

 • Pin It on Pinterest