Uncategorized

Een stoksken

Het is al weer een tijdje geleden dat hier een stoksken passeerde.

The rules:

 1. Link the person who tagged you.
 2. Mention the rules on your blog.
 3. Tell about 6 unspectacular quirks of yours.
 4. Tag 6 following bloggers by linking them.
 5. Leave a comment on each of the tagged bloggers’ blogs letting them know they’ve been tagged.

Ik ga zeer subtiel stap 4 en 5 negeren. 😉

En dan nu de quirks.

 1. Ik haat te laat komen en met haat bedoel ik ook echt HAAT. Ik ben liever tien minuten te vroeg dan een minuut te laat. Als ik ergens te laat ben voor een afspraak, dan mag je er vanuit gaan dat er iets mis is.
 2. Ik weiger te zwemmen in de zee omdat ik te veel fantasie heb en denk dat er dan allerlei monsters mij in de diepte zullen sleuren.
 3. Ik kan niet slapen op bewegende voertuigen. Bussen, vliegtuigen, treinen, auto’s, you name it. Het lukt me niet. En dat kan in de nabije toekomst wel eens problematisch worden aangezien we met een nachtbus naar Praag rijden. Dertien uur op de bus en dan de volgende dag meteen toerist spelen. Dat gaat pijn doen. Heel veel pijn zelfs. Slaaptips zijn altijd welkom. 😉
 4. Ik eet geen appelmoes met brokskes, want ik ben daardoor getraumatiseerd
 5. Ik heb geen enkele make-up-achtige toestand in mijn bezit. Niks. Nada. Noppes. Ik weiger aan heel die vetzakkerij mee te doen.
 6. Ik word een volledige stresskip als ik een trein of een bus moet halen. Meestal begint het stressen zo’n halfuur op voorhand. Het Vriendje ziet daardoor soms nogal af met mij.

You Might Also Like

 • Valentijn

  bustip: neem zo’n U-vormig nekkussentje mee, dan kom je tenminste niet volledig geradbraakt uit die bus en kan je hopelijk toch een beetje slapen.

 • Mike

  Als ik vlieg (nr verre oorden), dan vertrek ik met slaaptekort en neem ik een slaappilletje (diphenhydramine) bij de eerste maaltijd. Gegarandeerd slaap ik een beetje op de vlucht. En wie zijn de volgende zes, by the way?
  Rule 4 😉

 • Natska

  Ik zou toch ook voor de slaappillekes gaan ze! Ge gaat anders geen mens zijn de volgende ochtend!

 • Life is a dance

  Ha, ik heb ook niets van make-up in mijn bezit. Wat moet een mens daarmee? 🙂

 • Jan

  Ik heb net hetzelfde met te laat komen, altijd overal te vroeg.
  En bus en trein ook, ma alleen als het
  naar ergens is waar ik het niet echt gewoon ben.
  Zo echt minstens een kwartier op voorhand al op het perron moeten staan 🙂

 • Het Vriendje

  Ik leer hier nog bij…

 • Zofie

  OMG! Al uw puntjes, maar dan ook ALLE zijn van toepassing op mij..

 • Pin It on Pinterest