Uncategorized

Pixmania stress

Ik zit al een paar jaar uit te kijken naar een digitaal fototoestel dat in mijn sjacoche past. Zo een spiegelreflex overal mee naartoe sleuren is niet altijd dat hoor. Nu ik naar Praag vertrek binnen enkele weken, besloot ik mezelf dan maar een kleine, handige camera cadeau te doen. Bij Pixmania waren de prijzen zeer redelijk en ik heb nooit echt veel slechte dingen over hen gehoord. Mijn D50 kwam ook van bij hen. Soit. Kathleen gaat door de bestellingsprocedure. Alleen kan je er geen KBC online gebruiken (boe seg, boe!), dus koos ik voor een overschrijving en betaalde meteen via online banking. Nu merk ik dat mijn bestelling nog niet gevalideerd is. Dit kan blijkbaar even duren, staat er in hun faq.

Ik zie het al helemaal voor mij. Zaterdag 8 november én nog steeds geen camera. Dan ga ik dus mijn D50 mee moeten nemen naar Praag en daar heb ik écht geen zin in. Wat bewegingsvrijheid moet kunnen op reis. En dan komt dat toestel waarschijnlijk toe op maandag 10 november, terwijl ik dan al de toerist uithang in Praag. Stress dat ik door zo een dingen kan krijgen, dat kan je je niet voorstellen. Ik heb er vannacht zelfs even van wakker gelegen. Gelukkig duurde dat maar enkele minuten, maar toch.

Mark my words, mijn geluk kennende komt die camera op 10 november toe! Aaaah!

You Might Also Like

 • Valentijn

  Da’s gewoon de wraak van uw D50, dat arme beestje moederziel alleen laten, wat wil je?

 • Suiadan

  Zo’n D50 is toch niet zo enorm? Mits wat handige cameratas of goede rugzak moet het te doen zijn om ‘m mee te doen. Mijn D80 is ongeveer dezelfde grootte en ik ga er graag mee op reis. Zorg voor één veelzijdige lens en zo’n last is een spiegelreflex niet. 🙂

 • Mirthe

  Ik vind reizen juist de ideale gelegenheid om mijn D50 boven te halen.
  Ik kom graag terug met een degelijke set foto’s 🙂

 • Lime

  Ohla, verandering van decor! Mooooooi vind ik het!

 • Lies

  Mooie layout! En vergeet Pixmania, digicamshop.be is the place to be én snel! Nuja, je kan je bestelling waarschijnlijk niet meer annuleren… Maar ik begrijp je probleem wel: ik had ook een (semi-)SLR maar ik nam op den duur geen foto’s meer omdat ik ‘t ding nergens naartoe sleurde. Dus dan maar een heel compact Sony-cameraatje gekocht en die steekt altijd in m’n sacoche voor snapshots. Lekker handig 🙂

 • Renzo

  Misschien toch eens een VISA of MasterCard overwegen? Ideaal voor online aankopen hé… instant validatie.

 • sara

  Welke toestel heb je gekocht? Ik wil er ook eentje…
  Thanks!

 • Ladybird

  Naar Praag? Volgend weekend?
  Als je een groep rare Belgen ziet passeren, zwaai eens: waarschijnlijk zitten mijn ouders daartussen :p. Zeker als ze aan het zingen en drinken zijn…

  Is het in orde gekomen met je fototoestel?

 • Pin It on Pinterest