NaNoWriMo

NaNoWriMo: So far, so good

Aangezien dat Het Vriendje gisteren nog wat werk voor school moest doen, ben ik beginnen schrijven en schrijven en schrijven. Het huiswerk bleek langer te duren dan we eerst hadden gedacht en dus was er extra veel tijd om te schrijven. En te schrijven. En nog meer te schrijven. Gisterenavond zat ik dan ook opeens aan 10122 woorden. Dames en heren, dag één en ik zit al in één vijfde van de 50000 woorden. Mijn eerste hoofdstuk is nog niet eens af.

De personages zijn voorgesteld, de probleemstelling is er en het begint op gang te komen. Ik heb twaalf hoofdstukken, een hoofdstuk voor iedere maand van het jaar. Dat wil dus zeggen dat ieder hoofdstuk ongeveer een 4600 woorden zou moeten tellen. Mijn eerste hoofdstuk is al bijna drie keer zo lang (ik zit intussen bijna aan 12000 woorden), dus dat belooft voor de rest. Ik heb zo’n appelblauwzeegroen vermoeden dat ik die 50000 woorden wel zal halen.

You Might Also Like

 • Sanne

  Haha dat lijkt me ook dat je die 50.000 wel gaat halen 🙂 Succes en ben wel benieuwd naar je verhaal!

 • Mirthe

  Zo kan je al eens een weekje op vakantie gaan hé 😉
  Succes ermee!

 • Stijn

  Tegenwoordig, als ik veel moet schrijven, gebruik ik altijd het gratis programma Q10. Dat helpt bij het concentreren. Ik had al een aantal gelijkaardige programma’s getest, maar keerde toch altijd terug naar Q10. Ik heb het een Amerikaanse vriend aangeraden die ook opnieuw deelneemt aan NaNoWriMo.

 • Pin It on Pinterest