Uncategorized

Wisper

De voorjaarsbrochure van Wisper viel net in mijn digitale brievenbus en oh boy, oh boy, oh boy, voel ik het even kriebelen zeg! De docent van de cursus kinderboeken schrijven had al laten vallen dat ze een nieuwe cursus zou geven die verder zou breien op de cursus die ik in oktober volgde. Deze keer zouden we een stapje verder gaan. In plaats van enkel wat schrijfseltjes voor te lezen aan elkaar, zouden we de handen in elkaar slaan en een bundel met kinderverhalen maken. Er zouden mensen schrijven, er zouden mensen illustreren en sommige mensen zouden beiden doen. Daarna zouden we via POD (Publishing on Demand) het boek uitgeven. “Kewl!” dacht ik. Dus het stond vrijwel vast dat ik die cursus zou gaan volgen.

Aangezien Het Vriendje in het voorjaar van 2009 mij drie maanden alleen achterlaat in België om nieuwe horizonten te gaan ontdekken in het hoge noorden, ga ik extra veel tijd om handen hebben. “Oh boy, oh boy,” zei ik dus tegen mezelf en wreef verlekkerd in mijn handen. “Die cursus druktechnieken ziet er anders ook niet slecht uit. Pfoeh en die cursus Jeugdboeken: Vlaamse filmpjes schrijven dan,”. Ik raakte er helemaal opgewonden van. *inside joke knipoog naar Lime*

Nee, nee, eerst alles even laten bezinken en begin volgend jaar eens bekijken wat ik wil gaan doen. De cursussen starten in maart. Midden januari wil ik de knoop hebben doorgehakt. Te veel keuze is ook niet goed hoor.

En als u mij dan nu wil excuseren, ik moet nog een paar duizend woorden schrijven en mijn rugzak voor Praag pakken. Dank u. 😉

You Might Also Like

 • Lime

  Haaaaaaaaaaaaahahahahahaaahahaaaaaaaaaaaaa!!

  Ik *hijg* word *kreun* helemaal *zucht*opgewonden *steun* van zo’n tekstjes *ooh ja* 😉

 • Mii

  Heerlijke vooruitzichten dus! Geniet ervan!

 • Flater

  Die paar duizend woorden worden toevallig een kinderverhaal? 😉
  Mocht het je interesseren (en tijd genoeg hebben): mijn paar duizend woorden staan op mijn blog. Al vrees ik wel dat ik nooit tot 50000 zal raken. 🙁

 • veerle

  Wisper heeft veel te veel boeiends op het programma staan. Ik vind het ook altijd moeilijk kiezen.

 • Pin It on Pinterest