Uncategorized

Zes

Ik heb maar liefst zes kerstfeestje in mijn denkbeeldige agenda staan. Het eerste, het kerstfeestje op het werk, is intussen achter de rug. Lekker eten (afgezien van een bepaalde saus waar een beetje te veel peper in zat :D), beetje wii’en, Bart een beetje inmaken bij het tennis, uitgelachen worden met de manier waarop ik tennis, een strike gooien bij 91 pins en daardoor mijn persoonlijk record verbreken (515 punten!) en lekker eten, maar dat had ik al gezegd.

Ja, het was gezellig. Hopelijk zijn de andere vijf feestjes die nog moeten komen even gezellig en met wat geluk is er hier en daar misschien ook nog een Wii aanwezig. *wishful thinking*

You Might Also Like

  • Bart

    Inmaken, inmaken, .. al die keren dat ik van je gewonnen heb bij mario cart is niet het vermelden waard ofwa?

  • Sanne

    Lekker hoor 🙂 Veel plezier!

  • katrijn

    wii-shfull thinking dus 😉

  • Pin It on Pinterest