Uncategorized

2008 in een notendop

Ik denk dat 2008 een van de meest bewogen jaren in mijn korte leventje is geweest. Er is zoveel gebeurd. Ik heb gelachen, gehuild, gebruld, gevloekt, gegiecheld, gezucht, geademd, gegeten, gereisd en nog meer gelachen. Een kort overzichtje. đŸ™‚

 • In april trouwde mijn zus. Het gebeurt niet iedere dag dat je grote zus in het huwelijksbootje stapt. Niet alleen voor haar en haar man was het een groot avontuur. Ik, kleine zus, was getuige, dus ik heb ook mijn deeltje bijgedragen aan heel het verhaal. Ik maakte de uitnodiging voor de trouw en vond het Ultieme Jurkje om te dragen op het feest.
 • In juni leek alles plots in een vreemde stroomversnelling te raken. Het bedrijf waarbij ik outsourcing deed, liet me weten dat ik nog maar twee of misschien zelfs maar Ă©Ă©n dag in de week moest komen. Ik had me in het begin van het jaar voorgenomen dat zodra zij zouden afbouwen, ik op zoek ging gaan naar een andere baan. Op datzelfde moment kreeg ik telefoon van Statik. Alle puzzelstukjes leken in elkaar te passen. Ik zei de andere baan op en ging op het aanbod van Statik in. Op datzelfde moment zei de jongeman waar ik al elf maanden zot van stond dat hij “ons” een kans wilde geven. Dat duurde een week. Het ging gewoon niet. Te raar. Voor die jongen-van-een-week zei ik mijn afspraakje met een andere jongeman af.
 • In juli verhuisde ik. Een huis delen met Lime en huisgenoot H. Op de eerste dag van juli besloot ik die andere jongeman waarmee ik normaalgezien had afgesproken, te ontmoeten. Hij kwam naar Leuven. We hadden een date die negen uur duurde. Vier dagen later was het boem pataat. Het Vriendje was mijn vriendje. En voor de geĂ¯nteresseerden, we zijn nog steeds samen. đŸ˜€
  Begin juli begon ik op mijn nieuwe werkplek. Ik heb geen seconde spijt dat ik van werk ben veranderd. Waarschijnlijk naast het afspreken met Het Vriendje de beste keuze van 2008. Ik amuseer mij, geniet van mijn werk en mijn collega’s zijn zeer fijne, lichtelijk geschifte mensen.
  Ik dacht dat juli niet meer stuk kon, maar het tegendeel werd bewezen. Oma werd aangereden door een of andere idioot en stierf later aan haar verwondingen. Een stom ongeluk dat nooit had mogen gebeuren.
 • In augustus ging ik gewapend met een aantal knuffels naar een plaatselijk winkeltje. Mijn knuffels kwamen in het uitstalraam te staan. Aaaah!
 • In oktober volgde ik een cursus kinderboeken schrijven, wat mijn schrijfkriebel serieus prikkelde. Dus besloot ik in een zotte bui om mee te doen aan NaNoWriMo. Vijftigduizend woorden schrijven tijdens de maand november. En ik slaagde er nog in ook. Zonder enig probleem zelfs.
 • In november ging ik met Kris Kras op reis naar Praag. Fijne mensen, mooie stad en ik bedenk net dat ik nog steeds geen foto’s van die reis online heb gezet. Ik was niet zeker of een groepsreis wel mijn ding was, maar ik ben over het algemeen een makkelijk mens (over het algemeen zeg ik wel, af en toe heb ik mijn momenten :D). Dus voor herhaling vatbaar!
 • December begon rustig, maar eindigde met zes… ZES… kerstfeestjes. Ik begrijp nog steeds niet hoe ik ze heb overleefd.

Hopelijk wordt 2009 een even fijn jaar als 2008. Ik hoop nog veel mooie momenten met Het Vriendje door te brengen, een weekje bij hem op bezoek te gaan als hij zijn stage doet in Finland en gewoon verder te doen zoals ik bezig ben, want zoals het nu is, gaat het goed. Eigenlijk vind ik het zelfs jammer dat er een einde komt aan dit jaar. Zo een geweldig jaar was het.

In ieder geval wens ik jullie allemaal een prachtig 2009 toe vol liefde, geluk, vriendschap en lekker eten, want lekker eten, da’s belangrijk in het leven. Vooral chocolade en koekjes. đŸ˜‰

You Might Also Like

 • Valentijn

  Welwelwel, welkom bij de kriskras club, en gelukkig nieuwjaar!

 • elke

  ik wens je, naast de wensen op mijn blog, een minstens even geweldig 2009 toe.

 • RĂ¡chie

  De beste wensen voor het nieuwe jaar.

 • lucie

  Dat 2009 nog een mooier jaar mag worden dan 2008, en dat als je voornemens en wensen mogen uitkomen.

 • Pin It on Pinterest