Uncategorized

Zes

Maanden. Ik. Samen. Met Het Vriendje.

Ik zou kunnen schrijven hoe geweldig hij is en hoe lief hij is en hoe schattig en hoe intelligent en hoe sterk en zo, maar dat wisten jullie uiteraard allemaal al lang. Zo een hele opsomming zou misschien ook een beetje melig worden. Het vieren zal voor een andere keer zijn aangezien mijn zeer intelligent Vriendje zich moet buigen over enkele cursussen om extreem intelligent te worden zodat hij de aarde kan overnemen. En dan word ik KEIZERIN (nah!) van de aarde. Ha! Take that!

Right. Uhm… Ja. Laat die volgende zes maanden maar komen! 😛

Oeh trouwens, zes maanden samen zijn wil ook zeggen dat ik vijf dagen geleden zes maanden in dit huis woon en dat ik overmorgen zes maanden bij Statik werk. Makkelijk om te onthouden zo. 😛

You Might Also Like

 • boskabout

  Proficiat met 6 maanden Het Vriendje, het huisje (en de roomies!), en het werk bij Statik!

 • priegelaar

  Als je koniNgin wordt ga je toch eerst dat woord moeten leren schrijven :p

 • lucie

  Mag ik dan uw persoonlijke hofdame zijn?

 • Lime

  Proficiat met Het Vriendje! 🙂

 • Karen

  Proficiat met de 6 maanden, bij mij is het x6 😉

 • Pin It on Pinterest