Uncategorized

Ik kon het niet laten

Ik weet het. Acht dagen geleden nog op mijn lijstje voor 2009, nu al in mijn handen. Ik kon het echt niet langer volhouden. Het was sterker dan mezelf. En nu Het Vriendje examens heeft, komt deze aankoop eigenlijk perfect uit. Zo kan ik mijn vrije tijd vullen met naaien, naaien, naaien, ds’en, ds’en, ds’en, naaien, naaien, naaien, filmpje kijken, naaien,… Ik ben er nu al aan verslaafd, alleen moet ik Professor Layton nog ergens zien te pakken krijgen.

DS

En van zodra ik het zevende boek van Harry Potter uit heb, ga ik naar de bibliotheek en schrijf ik mij in. Da’s dus voor volgende week ergens. Of de week daarna. Al naar gelang mijn zin om te lezen. 😉

You Might Also Like

 • Lies

  Pfff en ik zit nog met zo’n vieze grijze bulky DS. Wààrom zijn die ineens zo mooi geworden?!

 • fILLE

  Professor Layton is momenteel nergens te krijgen in Leuven. Maar in de Fnac is het besteld, en zou het dus weldra terug verkrijgbaar moeten zijn.

  • Kathleen

   Dat had ik zelf ook al gemerkt. Ik heb de koude getrotseerd om elke speelgoed en gamewinkel in Leuven binnen te gaan en te vragen achter Professor Layton. Niks. Nada. Noppes. Geduld is een schone deugd. 🙂

 • Alain

  Professor Layton (fantastisch spel, ik heb het bijna uit) kan je bestellen bij proxis, daar is het schijnbaar in stock en kost het 39 euro.

 • Zofie

  Op amazon.co.uk kunt ge goedkoop spelletjes kopen en http://www.play.com ook, maar bij dat laatste heb ik nog niets besteld. amazon i love.. 🙂
  Veel plezier ermee!

 • lucie

  Zo’n ds staat ook wel nog op mijn verlanglijstje. Maar ik heb niet op mijn goeie-voornemens-lijstje staan dat ik cadeautjes moet kopen voor mezelf, aangezien ik maar een arm studentje ben. Dus kijk ik eens heel lief richting de mamie en papie en meter en peter… 🙂
  Niet verslaafd worden e, of er komt niets van uw leesvoornemen!

 • Roel

  En als je het 7e Harry Potter boek uit hebt, is er nog altijd The Tales of Beedle the Bard. Erg leuk sprookjes boekje, leest alleen in een avond uit, beetje basis-school engels.. Maar wel leuk! 🙂

 • Karen

  Aan dat tempo ga je eind januari nieuwe voornemens mogen maken :p

 • Pin It on Pinterest