Uncategorized

Kleintje

“Misschien kan ik nog eens een Kleintje maken,” bedacht ik me dit weekend nadat ik het hele huis van boven tot beneden had gekuist, een tas had gemaakt en een zak chips had verorberd. Uiteraard besloot ik dat het leuker was om dan maar eventjes doelloos rond te surfen, dan om daadwerkelijk mijn tekenprogramma te openen en een Kleintje te maken.

Nu wilde ik even kijken hoeveel stripjes ik in 2008 online heb gepleurd en blijkbaar had ik vorig jaar rond deze tijd, hetzelfde goede voornemen om de draad weer op te pikken. Hmm… Ik ben blijkbaar niet verder geraakt dan 34 stripjes en dat terwijl er 366 dagen waren in 2008. Eerlijkgezegd, ik schaam me diep, maar langs de andere kant weet ik niet of ik het nog kan, een verhaal vertellen in vier vakjes.

Ach ja, binnenkort heb ik drie maanden tijd zat. We zullen dat goede voornemen dan nog eens bekijken. 🙂

You Might Also Like

 • Ntone

  Ik mis Kleintje 🙁

 • Kimmi

  Jah ik toch ook wel ‘n beetje 🙂
  Seg en hoe komt ‘t dat gij zoveel tijd hebt voor al die dingen?! 🙂 Ik zit met 101 projectjes in men hoofd maar er komt amper iets van in huis ..

 • lucie

  Ik ook! Wat als wij nu eens verhaaltjes verzonnen, en jij ze tekende? Win-win!

 • StijnD

  ik mis Kleintje ook =(

 • Zwaar de moeite ∴ Aardling

  […] (18 december 2013): Helaas bestaat Kleintje.be niet meer. Een groot gemis! Sommige tekeningen van Kathleen kan je sporadisch nog terugvinden op haar […]

 • Pin It on Pinterest