Gemaakt

Ikea tas

Ik ben gek op mijn bedovertrekken van de Ikea. De gedachte om er iets mee te maken is al verschillende keren door mijn hoofd gegaan, maar ik ben té gek op mijn bedovertrekken om die te gaan verknippen. Dus toen ik vorig weekend in de kringloopwinkel was en daar een wel zeer bekend stofje met gele bollen zag, heb ik geen seconde getwijfeld. Met dit als gevolg.

Camouflage!

You Might Also Like

 • vleervlinder

  Wow, chanceur! Ik krijg ook altijd naai-ideetjes bij leuke bedovertrekken, al krijg ik het ook niet over mijn hart om ze te verknippen… ik wacht nog tot onze kat ze heeft kapotgekrabd 😉
  Leuke tas! En leuk stofje natuurlijk 🙂

 • Sanne

  Ontzettend leuk 🙂

 • lucie

  Lang leve de kringloopwinkel!

 • StijnD

  kan je deze ook binnenstebuiten keren?
  Mooi werk wel =)

 • sanne

  leukk! leuke stof ook.

 • Karen

  Moh! Zo’n toffe tas! Leuk motiefje, zoals je zegt!

 • Karen

  Hoe langer ik ernaar kijk, hoe meer ik wou dat ik dat ook kon!

 • suus

  Haha wat tof dat je dat kan zeg!!

 • Pin It on Pinterest