Uncategorized

Midwinter BBQ

Ik ruik er nog altijd naar en dus heb ik besloten er dan maar ook even over te schrijven. In puntjes. Uiteraard.

 • Heel wat mannen hebben de pyromaan in zich weer even naar boven kunnen laten komen en genoten dat ze daar van hebben. Het geluk stond te lezen in hun glinsterende oogjes.
 • Ik heb een good old fashioned poken gegeven aan Myle en die leek dat te appreciëren.
 • Geef mij maar een ander soort poken. Veel leuker. Vooral bij Greet. Die schoot net geen meter in de lucht toen ik haar pokete. Mwahaha. En dat gilletje. Priceless.
 • De uitspraak van de avond kwam van Bbbart (Borst Buik Billen Art…?): “We waren met vier… en er was maar een touw,”.
 • De effectjes op de microfoon van Boskabout waren heel leuk om mee te spelen. Furby in combinatie met de echo was goud waard. Tot Boskabout rare monster geluiden begon te maken. Toen werd het gewoon eng. En ja, dat hebben jullie gemist omdat jullie niet op tijd waren. Nah!
 • Special guest van dienst was niemand minder dan… Mega Mindy
 • Bunker getieteld (betieteld?). Ik defineerde het eerder als “een knuffel geven”, maar tsja… mannen hé? *draait uitvoerig met haar ogen*
 • Met Yab gesproken over blogonderwerpen en wat te schrijven. Ik zei haar dat ik niet wil schrijven over mijn werk, dat ik niet te veel over het huis wil schrijven omdat dat gewoon privé is en over Het Vriendje wil ik het ook niet heel de tijd hebben omdat het anders té melig wordt en dat wil ik uiteraard ook niet. Dus over 85% van mijn leven wil ik niet schrijven. Wat blijft er dan over? Vandaar dus dat het hier de laatste tijd een beetje stilletjes is.
 • Fijn gebabbeld met Joke en Vincent, the newly weds van de partij, die zeer tevreden waren van hun uitnodiging.
 • Ik ken Manuel intussen vier of vijf jaar en voor de eerste keer in die periode heb ik zijn befaamde chocomousse gegeten. En ja, die viel in de smaak, ja en niet alleen bij mij vermoed ik.
 • Furby in de decolleté van Lucie gestoken. Er is fotografisch bewijs van. Ergens. 😀
 • Op z’n minst drie keer aangesproken worden als Lime. *zucht* Ik zal het voor die mensen nog één keer uitleggen: Ik. Kathleen. Ros. Vrij klein. Rollende R. Rondste gezicht van Vlaanderen. Zijn jullie nog mee? Ja? Zij. Lime. Blond. Minstens vijf centimeter groter dan mij. Antwerps accent. Ja? GESNOPEN?! Straks krijg ik nog een identiteitscrisis of zo. ‘t Is al erg genoeg dat mijn eigen oom, tantes, neefjes en nichtjes mij de helft van de tijd bij de naam van mijn zus aanspreken. 😛
 • De slappe lach gehad met Seppe. De andere twee “comedians” konden mij niet zo bekoren. In het geheel niet zelfs. Maar bij Seppe heb ik een paar keer serieus gegiecheld. Vooral toen hij over zijn toneelcarrière begon. Ik kon me er net iets te goed in terug vinden in zijn verhaal. Zelf een paar keer toneel gespeeld (in het zesde leerjaar en tijdens mijn jaar in IJsland) en sja… Soit. Da’s voor een andere keer. 😀
 • Ntone heeft dat toch weer allemaal goed geregeld se.
 • Een interessant gesprek gehad met Greet en Myle over passies, studies en werk. Kunnen doen wat je graag doet en daar nog eens betaald voor worden, dat is een van de mooiste dingen dat er is.
 • Er waren ook gemene mensen aanwezig. Graptjen he, Pol.
 • Wolf dacht dat ik Lime was. Daarna Vuur. Daarna Herfstmensje en daarna hebben we het maar gezegd voor het te erg werd.
 • Op het einde van de avond nog aangevallen geweest door Sart met haar camera. Pfuh.
 • Lucie nog veel plezier gewenst tijdens haar Erasmus in Spanje en dan vertrokken.
 • Om dan nog even verkeerd te rijden, maar dat zijn uiteraard details.

Jaja, het was weer fijn. En dan nu familiefeest. Kerst/nieuwjaar vieren. Té laat? Hoezo? 😛

You Might Also Like

 • Pimpajoentje.be » Blogbecue #3 (midwinter blogbecue) II

  […] feite ben ik het volledig eens met Zofie en Kathleen (behalve over dat poken, grr), dus ga daar maar eens […]

 • Greet

  Het valt me ineens op dat je geen padding hebt aan de rechterkant van je tekstblok, en dat dit tekstvak zelfs buiten de achtergrondstrook komt.
  Voilà, dit om wraak te nemen op je pokes! 😛

 • lucie

  Was vuur daar? Ik heb die niet gezien! 🙁
  En ja, het was heel leuk. Ik ben benieuwd hoeveel foute foto’s er weer online gaan komen 🙂

 • Lime

  Oops. Sorry. 🙂

  Jammer dat ik er niet bij was. We zaten nog vast in Gent..

 • Kathleen

  Lucie, Vuur was er niet, maar Wolf was gewoon iedereen aan het afgaan die tijdens de girlgeek in Leuven aanwezig was en Vuur was er toen wel bij. 😀

 • Christophe

  Mega Mindy zowaar 🙂

 • Werkmens

  Oh, ik was helemaal ni gemeen! Gij waart gewoon moeilijk aan het doen! 😉

 • herfstmensje

  herfstmensje was er niet, omdat zij liever online en offline gescheiden houdt en ook overzichtelijk, dus wolf zal nog een tijdje moeten wachten eer hij mij ziet 🙂

 • Ntone » Blog Archive » De Midwinter Blogbecue was een succes!

  […] Kathleen was helemaal zichzelf (vol energie dus!) […]

 • Joke

  Ik zou eens een postje moeten schrijven over die uitnodiging hé. Dringend eigenlijk.

 • Pin It on Pinterest