Uncategorized

Pannenkoekeuh!

Ik kwam gisteren te weten dat het vandaag Lichtmis is (of Mistlicht zoals collega Bart het zo mooi zei). Hoewel die feestdag mij vrij weinig zegt, iets met het lengen van de dagen geloof ik –wikipedia to the rescue-, is het blijkbaar de gewoonte om op die dag pannenkoeken klaar te maken. Nu ben ik niet diegene die aan veel Christelijke feesten meedoet, maar hey, als er pannenkoeken aan te pas komen, dan sta ik paraat met een pan. Elk excuus is goed om pannenkoeken klaar te maken. Huisgenoot M. at met veel smaak mee en huisgenoot H. besloot bijhorende smoothies te maken. Er werd gelachen, gebabbeld en gesmuld.

Aaah… Van mij zou het iedere dag Lichtmis mogen zijn. Of kerstmis. Of lichtmis met cadeautje. Of kerstmis met pannenkoeken. JA! 😀

You Might Also Like

 • Mike

  Moet ik bijna 35 worden om hier voor het eerst van te horen…

 • Kathleen

  Je bent nooit te oud om te leren he, Mike. 😀

 • Karen

  Mike, das erg! Ik heb dit jaar geen pannenkoeken gegeten en ‘t is ook het eerste jaar.. Maarja, dat maak ik volgend jaar wel weer goed 😉

 • Jan

  Wij zeggen ook altijd mistlicht 🙂

 • Pin It on Pinterest