Uncategorized

Rode draad

Ik had een heel lang bericht geschreven, maar toen ik het herlas, bleek dat er helemaal geen rode draad in zat. Het ging over… niks. Dus heb ik het bericht gewist en schrijf ik in de plaats dit stukje. Het gaat evenzeer over niks, maar het is een stuk korter dan dat andere epistel. Zo bespaar ik jullie wat tijd. 😉

You Might Also Like

 • boskabout

  Het wordt geapprecieerd! 😉

 • AnamCara

  Ik vraag me af of ik het vorige niet beter zou gevonden gehad hebben :p

 • myle

  dankjewel … da’s lief, want ik zie op tegen al die andere RSSposts die ik nog moet (lees, “wil”) moet doorworstelen.

 • Goofball

  hihi grappig

 • Ntone

  Ik lees liever lange epistels zonder iets in van u….
  Niet dat k niet liever lange epistels lees MET inhoud he! Maar toch… kort samengevat, een Vriendje hebben is negatief voor ons!

 • Ráchie

  Hey een nieuwe lay-out! Gaaf! 🙂

 • Ntone

  I wuvs your nieuwe layout!

 • Pin It on Pinterest