Uncategorized

Panties

Ik ben nooit fan geweest van panties, voornamelijk omdat ik allerhande vrouwen er mee zag sukkelen en er over hoorde klagen. Ladders van hier tot in Tokyo, gaten bij het minste en het kruis van die ondingen bleek nooit te blijven zitten. Ik, de onhandigheid zelve, besloot dat het misschien beter was om met een grote boog rond dat soort kledingstukken heen te lopen.

Maar op een zekere dag, ongeveer een week en een half geleden, liep er iets mis in mijn hoofd. Ik was aan het rondsurfen op het net en struimde enkele kledingsites af, wat uiteraard ook absoluut niet van mijn gewoonte is. Het was een zeer rare kronkel die zich meester maakte over mijn doen en laten. Plots besloot ik dat panties onder een rokje of een kleedje er best wel vrouwelijk uitzien. Toch iets vrouwelijker dan een broek te dragen onder een rokje of kleedje zoals ik steeds deed. Door panties kon je de vorm van je benen nog zien. Niet dat ik uitermate trots ben op de vorm van mijn benen, maar het slankt je wel af en zo. Djeeshes, dat kronkeltje deed me rare dingen denken. En schrijven blijkbaar ook. En doen. Zokwam het dus dat ik panties kocht.

Het eerste paar sneuvelde na drie dagen. Enough said.

En toch, toen ik deze middag voorbij het uitstalraam van de Veritas liep, werd mijn aandacht getrokken door een prachtige kleur van groen. Panties. Groen. Smaragdgroen. Ik keek Het Vriendje aan en kwijlde: “Mooi! Hebbeuh!”. Dus kocht ik opnieuw panties. Deze keer smaragdgroen. En ik zal er voorzichtig mee zijn, beloofde ik mezelf. En ik zou ze dragen onder een geel rokje, beloofde ik mezelf, hoewel ik absoluut geen geel rokje heb, maar daar kan voor gezorgd worden. En dit paar zal langer leven dan drie dagen. Hopelijk. Probleem is dat ik nog steeds de onhandigheid zelve ben en dat daar jammergenoeg niet snel verandering in zal komen. Panties en ik, dat is eigenlijk een liefde die een zeer kort leven is beschoren.

You Might Also Like

 • Ladybird

  Mijn record is twee paar kapotmaken op een halfuur :p. Eerste paar nog voor ik in de auto zat op weg naar het feest, tweede paar (van mijn moeder :p) bleef hangen aan mijn ring… Dus drie dagen is nog relatief lang :-).

 • Contessa

  Ik geef je stiekem mijn panty-geheim door… Ik draag gewone sokken ONDER mijn panty’s. Zo is de kans op gaten aan tenen met zo’n 75% verminderd (proefondervindelijk vastgesteld).
  Cool hoor… groene pantys!

 • Lime

  En ik draag sokken boven de panties, want mijn panties gaan meestal stuk door de rits in mijn schoenen. Panties kunnen wel langer dan drie dagen meegaan als je’r wat voorzichtig mee bent ­čÖé

 • Lucie

  Ik ben de onhandigheid zelve, en ik kruis altijd mijn benen als ik zit, waardoor mijn panty’s vaak haperen en scheuren aan de onderkant van ruwe tafels. Maar mijn geheim is iets duurdere maar dikkere en stevigere panty’s kopen. Je hebt het niet alleen warmer, ze gaan ook veel langer mee. En moest er dan toch een gaatje in komen, voorzichtig vastleggen met een druppeltje doorzichtige nagellak (en niet veel te veel secondelijm zoals ik).

 • Pin It on Pinterest