Uncategorized

Tot over 3 maanden

dsc_0642

Het Vriendje is voor drie maanden naar Finland vertrokken. Buitenlandse stage. En ja, ik ga hem missen, maar ik ben wel de laatste die hem zou zeggen: “nee, je mag niet gaan,”. Ik heb zelf genoeg in het buitenland vertoefd en het is een kans die je met beide handen moet grijpen als je ze krijgt. Dus ik hoop dat Het Vriendje er met volle teugen van geniet.

Ik zal hem missen. Vooral tijdens de weekends, want eigenlijk zien we elkaar alleen tijdens de weekends. Maar ik heb duizend en één knutselideetjes die ik wil uitwerken, ik wil mini-reisjes ondernemen (Keulen, Brugge, Amsterdam,…), ik wil met vriendinnen afspreken en samen koken, ik wil mijn knutselkamertje in orde krijgen, ik wil lezen, ik wil schrijven,… Ik zal die drie maanden wel vullen en voor ik het goed en wel door heb, zal hij hier terug aan voor mijn deur staan en me in zijn armen nemen.

You Might Also Like

 • lucie

  Ooooooh! En met al die hartjes hier… (wordt helemaal melig)

 • Karen

  En dan hebben jullie keiveel te vertellen!

 • Linn

  Die drie maanden gaan voorbijvliegen. Ik zou zeggen: geniet er maar van. 😉

  Ik spot trouwens mijn Ikea-dekbed op die foto.

 • Pin It on Pinterest