Uncategorized

Comment 2000

Ik had een plan. Een zeer leuk plan. Ik had al enkele dagen geleden gemerkt dat de tweeduizendste comment in de nabije toekomst achtergelaten zou worden. Dus hield ik het allemaal goed in het oog. En wanneer die tweeduizendste comment achtergelaten zou worden, dan zou ik in het groot een bericht op mijn blog plaatsen met daarop de naam van de persoon en “u heeft gewonnen: een uberleuke knuffel,”. Vervolgens zou ik een tiental uitroeptekens plaatsen, zoals dat hoort.

De tweeduizendste comment werd gisteren gemaakt. Jawel. Hoera! Feestje! “Beestig,” schreef de persoon in zijn reactie. Een beestige tweeduizendste reactie. Alleen… Alleen was die persoon die dat schreef niemand minder dan Het Vriendje en die heeft al veel knuffels van mij gekregen. Een kraken, een beertje en gewoon “kom in mijn armen dat ik u eens stevig tegen mijnen weelderigen *kuch* boezem aandruk” knuffels. Nog eentje van het plushen soort zou een beetje te veel van het goede zijn. Van het laatste soort daarentegen, daar kan je er nooit te veel van geven. Daarnet vertelde ik hem over mijn plan. Hij vond het uiteraard grappig dat het zo in het water was gevallen, maar hij stelde voor de knuffel af te staan aan iemand anders. Jaja, Het Vriendje is écht lief.

Dus het plan is lichtjes gewijzigd. Iedereen mag een reactie achterlaten op deze post en dan gaat Het Vriendje, omdat hij naast lief ook heel erg onschuldig is, iemand er willekeurig uitpikken met zijn onschuldige hand. Desnoods via Random.org of iets dergelijks. Iets minder onschuldig, maar wel zeer willekeurig. Laten we zeggen dat jullie tot zondag 29 maart 23u59 hebben om op dit bericht een reactie achter te laten. Zorg er voor dat jullie zeker en vast jullie emailadres invullen, anders kan ik je niet contacteren als je gewonnen hebt en dat, mijn beste lezertjes, zou uiteraard zonde zijn.

Ter uwer informatie: het gaat om deze knuffel. Misses One Eye!

img_0772

Ready? Set? GO!

You Might Also Like

 • lucie

  Wow, roze! Ik ben fan! Jammer dat het geen first come first served is 🙂

 • Sylvie

  Mooi mooi mooooi!!!
  Hebben hebben hebbeeeeen!!!

  Ik hoop ten zeerste dat de onschuldige hand van het Vriendje mij gunstig gestemd is 🙂

 • vleervlinder

  Ooh waaw super! Ik ben zo blij dat het vriendje hem afstaat, vriendje, ik vind u supertof, kies mij!!! 🙂

 • Lies

  Me wants it! Me needs to have it! Mijn acht kleine neefjes en nichtjes zouden er maar al te graag mee spelen als ze eens komen logeren *slijmslijm* Ach nee serieus Kathleen, als ik ‘m niet win, koop ik er wel eentje! Dan verdien je er nog iets aan 😉

 • priegelaar

  Ha, ik was dus nummer 2001 blijkbaar.

 • Valentijn

  Oewiepoewie, ik wil wel zo’n misses eye!

 • Josie

  Zo’n supercoole knuffel, wie zou die niet willen 🙂

 • Valérie

  Aaargh, ma zie ne keer! Mss. One Eye is echt tze ubercutenessness verpersoonlijkt 🙂

  Proficiat met de 2000+ comments! Dat er nog minstens evenveel bij mogen komen op deze post alleen al!

 • Life is a dance

  I’m in, zo’n leuk ding!!! 🙂

 • Ráchie

  Wat een ontiegelijk lieve knuffel en vriendje ofcourse 😉
  Op naar de volgende 2000 comments 🙂

 • Twinkeltje

  Ha, voor zo’n coole knuffel waag ik ook wel mijn kans 🙂

 • Kimmi

  Pick me, pick me, pick meeeeee 🙂 Ik beloof dat ‘k dan weer begin te bloggen en meer comments geef op jouw blog :p

 • Linn

  Count me in. 🙂

  Je moet al heel dom zijn om je kans niet te wagen om die prachtige knuffel te bemachtigen. Spannend.

 • Daphné

  Oooooo…
  I’m in Love…

 • Valéas

  *kwijl*

  sad puppy eyes…

  arrrrooeeeewwwwww (vertaald, hopelijk komt deze hondse comment wel aan…)

 • Ladybird

  Proficiat met je 2000ste comment! Al zijn dat er al een pak meer ondertussen… Iedereen wil die schattige knuffel natuurlijk 🙂

 • Bram

  Ik moet zeggen dat ik doorgaans een fan ben van al-dan-niet-weelderige boezem knuffels. Al moet ik toevoegen dat Mrs One Eye ook wel iets heeft 😀

 • co²

  Ik heb er al enkele gezien in de Parijsstraat! En deze ziet er ook heel leuk uit! Lentefris. Al ben ik nog nieuwsgierig of er ook een uitvoering komt van de panda met ambities…
  Natuurlijk ga ik mee voor de wedstrijd 😉
  tegenprestatie? Een handgeschreven briefje terug 🙂

 • Greet

  Haha, die woordspeling, ik had hem pas door toen ik Brams comment hierboven las! Misses One Eye, geweldig 😀

  Zo heerlijk roze! ^^

 • Alxndr

  Ik wil wel winnen, maar die knuffel mag je opzich wel houden (A)

 • Hilde

  ooooh, knuffel knuffel knuffel! (loopt al scanderend als een cheerleader rond!)
  x

 • Anne-Catherine

  Onder het motto van Valéas: kwijl…
  Ben nog wel enkele maanden niet in België, maar dan ga ik in elk geval (als ik niet win) eentje aanschaffen in de Parijsstraat. Supercoole dingen die je maakt!
  Hoop dat je me nog herinnert van op het middelbaar…
  Groeten vanuit Florida!

 • Inge

  Ik had vroeger ook een beertje met 1 oog maar mama had het weggegooid!!! Schattig monstertje! *Ik* *Ik* *Ik* !!!

 • Annelies

  Goh, ons monstertje kan wel een lief knuffel-monster gebruiken…

 • AnamCara

  Omdat ik er zó kort bij zat, waag ik ook een kans. Misses One Eye is welkom in Casa AnamCara ;o)

 • elke

  Wat een schatje. En aangezien mijn dochters ervoor zouden vechten, zou ik genoodzaakt zijn om haar zelf te houden. Wat vind ik dat nu spijtig…

 • Tom

  Cute <3

 • Jannemans

  Plouche beesten heb je nooit teveel! 🙂

 • Het Vriendje

  Ik doe mee!

  Oh, wacht…

 • co²

  ooohw, mijn adres had een “o” te weinig. In orde gebracht nu.
  Ai, wat gebeurt er als de onschuldige hand het best ook wel wil winnen? 🙂

 • Karen

  Oh Damn, te laat zeker..

 • I wuvs joe

  […] ik in maart een knuffel weggaf, kreeg ik veel reacties op die blogpost. Heel veel reacties, want door een reactie achter te laten, maakte je namelijk kans op die knuffel. […]

 • Pin It on Pinterest