Gedacht Gevonden Uncategorized

Blood on the dance floor

Vrijdagavond tijdens heb ik mijn ogen uitgekeken. Sommige mensen waren zo knap gekleed en anderen konden schitterend dansen. Het was een fijne avond, ware het niet dat mijn voeten ruzie hadden met mijn schoenen. Ik ben zo een van die mensen met een zeer beperkt aantal schoenen en de schoenen die ik bezit, zijn eigenlijk allemaal al zeer goed ingelopen. Neem nu bijvoorbeeld mijn heksenbotjes die ik vorig jaar in november heb gekocht en waar ik het grootste deel van de winter mee heb rondgelopen. Die zien er momenteel zo uit langs de achterkant

dsc_0713

De voorkant is niet veel beter, maar mijn god, zitten die botjes lekker aan mijn voeten. Ik ben dan zo iemand die, hoewel de schoenen duidelijk tot op de draad versleden zijn, ze weigert weg te gooien. Zo heb ik vorige zomer een dikke drie maanden rondgelopen met serieuze gaten in de zolen van mijn Coq Sportif’kes. Ik had zelfs gaten in mijn kousen door dat ik nog steeds met die schoenen rondliep. Als het regende, kon ik mijn kousen ook uitwringen. Aaah… those were the days. Opnieuw lekkere comfy schoenen die op de draad versleten waren. Het bewijs (ik heb ze nog steeds niet weggegooid, maar ik doe ze wel niet meer aan :s)

dsc_0722

De enige ietwat elegante schoentjes die ik heb en tevens het enige paar schoenen dat voorzien is van een hakje, had ik vrijdag aan. Ze passen gewoon perfect onder mijn prachtige jurkje, maar ze maken steeds ruzie met mijn voeten. Gevolg: bloed op de dansvloer, bloed op mijn schoenen en voeten die open liggen. Gelukkig is Het Depot op alles voorzien, ook op meisjes wiens voeten open liggen door het dragen van elegante schoentjes.

dsc_0707

En dan lees je in De Standaard een artikel over schoenen met daarin dit:

Wat verkies jij? Tien keer per week seks of tien paar nieuwe schoenen? De kans is groot dat je kiest voor het laatste: toen het Britse maandblad Glamour zijn lezeressen afgelopen zomer deze vraag stelde, verkoos maar liefst 81 procent van hen een nieuw paar hakken.

Uhm… Geef mij dan toch maar liever de seks hoor, daar word ik veel blijer van en daar liggen mijn voeten geen weken aan een stuk van open. Vrouwen zijn zo’n rare wezens. Echt. Soms he, begrijp ik er zelf ook geen knijt van. Geef mij maar mijn tot op de draad versleten, platte, ingelopen, comfortabele schoenen. Die hakken, die mogen ze ergens steken waar de zon niet schijnt.

You Might Also Like

 • Flater

  Slechte schoenen zijn rampzalig: niet alleen pijnlijke voeten maar zelfs een pijnlijke rug kunnen het gevolg zijn. Veel mensen kiezen voor mooie schoenen en vergeten dat ze beter goeie schoenen zouden kopen. Uw ‘heksenbotjes’ zijn wel heel versleten. 😯
  Mannen zijn ook rare wezens. Er zijn er die liever naar het voetbal kijken dan 10 keer per week seks. 😉

 • elke

  Tien keer per week seks is toch wel een beetje veel. En dat week in week uit. Ik zou toch tien paar schoenen kiezen. De keuze zou moeilijker zijn bij pakweg 6 keer. Maar goed, ik ben dan ook een pak ouder dan jij, dat zal het zijn… 😉

 • Happy Genes

  Jij hebt wel heel sletige voeten. Mijn winterschoenen beginnen nu ook wat te verslijten, maar hebben al 2 winters achter de rug.

  Ik kies toch ook liever voor 10 paar schoenen dan 10 keer seks per week. Dat is praktischer. 🙂

 • Pin It on Pinterest