Gezien Uncategorized

1 maand

Dingen die ik toch wel stiekem een beetje mis zo na een maand zonder Het Vriendje:

 1. Naast Het Vriendje wakker worden
 2. Samen onder de douche staan en stiekem het water wat kouder zetten terwijl Het Vriendje het stiekem terug wat warmer zet
 3. Documentaires bekijken waar ik nauwelijks iets van begrijp, maar die eigenlijk wel interessant zijn en ze daarna uitgebreid met Het Vriendje bespreken (hij snapt er net iets meer van)
 4. Kussengevechten of gewoon vechten om het donsdeken (ik win toch, nah!)
 5. Hand in hand huppelen door de straten (laat de mensen maar staren)
 6. Knuffels en kusjes
 7. Als vijfjarige kindjes met adhd te keer gaan op de schuif-af in het zwembad (wiiiiih!)
 8. Veel te laat opstaan (lukt enkel als Het Vriendje er bij is, nu sta ik gemiddeld om 8u op tijdens de weekends… gnah!)
 9. Uitgebreid koken en daarna uitgebreid dineren en daarna uitgebreide platte rust om alles een beetje te verteren
 10. Sexy times!
 11. Onder lichte dwang luisteren naar zelfgemaakte hip hop beats (die vrij goed zijn eigenlijk)
 12. Onder lichte dwang luisteren naar hip hop
 13. Mijn verhaal bij iemand kwijt kunnen zonder het gevoel te hebben dat ik die persoon daarmee lastigval
 14. Massages (mijn rug leidt onder de afwezigheid van Het Vriendje)
 15. Iemand die je het gevoel geeft dat alles wel in orde komt

En hey, het is niet altijd even makkelijk geweest deze maand. Zo een vriendje in het buitenland is gewoon verwarrend. Ik weet dat ik een vriendje heb. Ergens. Maar ik voel me single, omdat ik hem gewoon niet zie en voel. Hier en nu en de komende twee maanden ben ik alleen. Ok, er is msn en ok, er is iedere zondagavond een telefoontje van tien minuten, maar geloof me vrij, er gaat niets boven een goeie knuffel.

Intussen heb ik geleerd om afspraken en uitjes te plannen en daar dan ongelofelijk hard naar uit te kijken. Zo gaat de tijd wat sneller. Die afspraken, uitjes en onnozele projectjes (cfr. gepimpte klok) zijn momenteel het enige wat mij min of meer ‘sane’ houden. Als dat opeens stopt he… Ola! Dan mogen jullie me allemaal eind mei in een of andere psychiatrische instelling komen bezoeken. Gelieve dan bloemetjes mee te nemen. En chocolade. Dank bij voorbaat.

Nee, wacht, de chocolade mogen jullie nu ook al doneren. Chocolade houdt mij ook ‘sane’. 😉

You Might Also Like

 • Bart

  Ik heb u al chocolade gegeven! ‘t Was graag gedaan 😉

 • mick

  op een keer, als ik je ooit live ga zien, krijg je chocola.
  als het dan al niet te laat is…

 • Zofie

  Het staat mij volgend jaar ook te wachten en kijk er allesbehalve naar uit.
  Enkel naar de tijd dat ik achterga.
  (Het wordt hoogstwaarschijnlijk Zweden)

 • lucie

  Ik ken het gevoel van niet veel te doen te hebben en u daar dan aan op te trekken… Maar binnenkort reis je naar Zweden en zult ge zowel u vriendje als een prachtig land zien. En weet dat ge …jaar single geweest zijt, en dat ge dat ook overleefd hebt. Alvast een knuffel van mij!

 • Pin It on Pinterest