Gemaakt

Marie Antoinette

Marie Antoinette

Misschien binnenkort eens uitvergroten, laten drukken en inkaderen om ergens op te hangen in mijn kamer. Marie Antoinette is wel een heel goed onderwerp om uit te werken in deze stijl. Eens zien of ik binnenkort de film ergens kan huren om daar dan nog wat inspiratie uit te putten.

You Might Also Like

 • mick

  Wauw, ik ben echt van van deze stijl!

 • Matthias

  Eh! Mooi gedaan!

  Ik ben groot fan van Marie-Antoinette (als historisch figuur dan :p). De film heb ik trouwens zelf in bezig. Alleen moet ik ze nog terug zien te ontfutselen van Joke en Vincent aan wie ik ze had uitgeleend :p

 • Sanne Vrolix

  hey Kathleen
  mooie tekening. Je zal het raar vinden dat ik je blog kom tekenen maar ik vroeg me af of je mijn mailtje hebt ontvangen.

  dikke kus Sanne (vriendin van david moest je me niet goed knn plaatsen ­čÖé )

 • Karen

  nice!

 • AnamCara

  Dit is nog mooier dan de eerste die je publiceerde! Sterk!

 • lucie

  Ik vind het prachtig, alleen lijken de ogen wat doods. Al is dat een stijl op zich ook natuurlijk.

 • Pin It on Pinterest