Gegeten

Smoothie!

SmoothieEen van mijn favoriete plekjes om iets te gaan drinken in Leuven was de smoothiebar De Fiere Margriet. De bediening was zeer goed, de smoothies zeer groot en de ober stond altijd klaar met een grappige opmerking. Plus je kon er ongegeneerd van mensje-kijken doen aan de grote ramen. Ik ging er wel eens iets drinken met een vriendin of een enkele keer met Het Vriendje. Enkele weken geleden merkte ik dat de smoothiebar helemaal leeg stond. De toog was weg, de meubels waren weg en op het raam hing een groot papier met “Te huur” er op gevolgd door een telefoonnummer. Ik had gehoopt dat ik nog een hele tijd van hun heerlijke smoothies zou mogen genieten, maar dat is dus jammer genoeg niet het geval.

“Jammer dat het dicht is,” dacht ik toen ik er deze middag voorbij liep. “Ik kan nu wel een smoothie gebruiken op een warme dag als deze,”. Toen ging er plots een lichtje branden. Wat zeg ik? Lichtje? Nee, nee, er ging plots zo een groot licht branden waardoor alle voorbijgangers rondom mij verblind werden. Drie straten verder zagen ze nog steeds zwarte bolletjes voor hun ogen dansen. “Ik kan toch ook zelf smoothies maken,” bedacht ik me. Tuurlijk!

Dus gooide ik wat aardbeitjes, een banaan, wat melk en wat honing in de buik van Filip en liet hem alles mengen, want daar is hij heel erg goed in. Het resultaat was een overheerlijke smoothie die binnen de vijf minuten in mijn buik zat. Aaah… Smoothies, lekker én gezond. Hmmm… Ik denk dat ik er nog een ga maken.

You Might Also Like

 • Het Vriendje

  No more smoothie bar?

  :'(

 • AnamCara

  Die honing erbij, dat ga ik ook eens proberen!

 • Sanne

  Heerlijk he? Vriendje en ik maken heel vaak smoothies, ook als ontbijt, met perzikken en kiwi’s bijvoorbeeld 🙂

 • Lore

  Hallo,
  Kan iemand mij zeggen of het pand nog steeds verhuurd wordt? En door welke notaris ofzo? Belangrijk.

 • Pin It on Pinterest