Uncategorized

Protected: Voor dat de bom valt

This content is password protected. To view it please enter your password below:

You Might Also Like

  • Valérie

    Ik kan geen tips geven om je zelfvertrouwen op te krikken, want ik ben zelf nogal een onzeker vogeltje. Maar 1 ding weet ik zeker… als er iemand is die getalenteerd genoeg is om eender wat in bijberoep te doen, dan ben jij dat wel! Echtig echtig waar 🙂 Ga er gewoon voor , en dan kom je er wel , daar ben ik zeker van!

  • Lime

    Dan heb je ook meer tijd om aan dat boek van een paar maanden geleden verder te sleutelen 😉

  • Lucie

    Ik ben het eens met Valerie: jij kan dat, zelfstandige in bijberoep. Je maakt fantastische tekeningen die ik spontaan op een t-shirt zou willen drukken of aan mijn muur hangen. Je kunstwerkjes zijn uniek en spreken veel mensen aan. Je naaisels zijn telkens superschattig, en zijn niet zomaar in die winkel in de parijsstraat beland. Ik zou zeggen: gebruik die maandagen om leuke dingen te maken, die je dan binnenkort misschien in een online winkeltje kan verkopen, gelijk lilimoen van plan is. Zo heb je nog rustig de tijd om er eens over na te denken en de papieren in orde te brengen, maar ik ben alvast overtuigd dat dat echt iets voor u is. En als ge wilt word ik wel uw manager 🙂

  • Pin It on Pinterest