Gegeten

A nom nom nom

Koetjesreep

Ze bestaan nog, die koetjesrepen! Ik was aangenaam verrast toen ik ze helemaal onderaan een rek in de GB zag liggen. Deed het gerucht niet een tijd geleden de ronde dat ze zouden stoppen met deze te maken?

You Might Also Like

 • Lime

  Ja! Dat gerucht was er, er werden petities ondertekend om ze te behouden. Die ik uiteraard getekend heb 🙂

  Wist je dat dit geen chocolade genoemd mag worden, maar een ‘cacaofantasie’ omdat er te weinig cacao in zit om de naam chocolade te mogen dragen?

 • priegelaar

  Ik hoor de mensen altijd zo positief doen over Koetjesrepen, maar ik vind die dingen eigenlijk niet lekker.
  Ik zou er persoonlijk niet van wakker liggen moesten ze ze niet meer maken.

 • Stijn

  Oh, ik gebruik altijd het argument “morgen verkopen ze hier misschien niet meer” om mijn geweten te sussen na een verse aankoop Koetjesrepen. Een verdomd goeie marketingtruuk, dat zogezegd stopzetten van de productie… 🙂

 • lucie

  Ik at dat als kind graag, maar nu vind ik dat toch maar smakeloos. Veel liever echte chocolat!

 • Greet

  Neneen, ze hebben ze in de Delhaize ook nog! En elke week loop ik daar voorbij hé … Moelijk!

 • elke

  Vroeger vond ik dat lekker, tegenwoordig valt dat tegen. Tja, weerom jeugdsentiment zeker?

 • Pin It on Pinterest