Gegeten

Uhm… A nom nom nom?

Is het iemand opgevallen dat ik de laatste tijd voornamelijk over voedsel schrijf?

Nee?

Mij viel het net op. Ik dacht het bijna te hebben over de zelfgemaakte hamburger die ik daarnet heb klaargemaakt, maar ik denk dat ik toch maar ga passen. Ja. Nu inspiratie zoeken om over iets anders te schrijven dan voedsel. Suggesties?

You Might Also Like

 • Ráchie

  Eigenlijk heb ik wel intresse in die hamburger, mmm…

 • Petra

  Ik vind dat eigenlijk helemaal niet erg, hoor.

 • lucie

  Me likes recepies, dus blijf uw zotte smoothies maar hierop smijten! Voor de rest kunt ge altijd een previeuw geven van dat boek dat ge geschreven hebt/gaat schrijven, of uw laatste nieuwe knutselwerkjes tonen.

 • Het Vriendje

  Maak een nieuwe Kleintje. 😀

 • Pin It on Pinterest