Uncategorized

Ik wilde schrijven

Ik wilde schrijven dat BGGD13 de max was, dat Murielle Scherre een inspiratie is, dat samen met Boskabout naar Antwerpen rijden een waar avontuur was vol dolle momenten, dat bingo spelen toch niet zo mijn ding is, dat mensen die getallen verkeerd zeggen in het Engels mij doodergeren, dat Sony weer op het punt staat leuk speelgoed een Vaio netbook weg te geven, dat de hamburgers verdomd lekker waren, dat de goodie bag bangelijk was (en nog steeds is, Belvita koekjes van Lu, a nom nom nom), dat ik met veel mensen leuk heb gepraat, dat ik veel nieuwe mensen heb ontmoet, dat ik heb bijgepraat met oude bekenden, dat Nathalie me naar het Antwerpen Centraal heeft gebracht zodat ik net op tijd mijn trein kon halen en dat Clo dat weer heel goed heeft gedaan.

Ik wilde schrijven dat ik een boek vond in de brievenbus. “Grof Wild” van Aspe dat Imke Dielen me opstuurde. Die boeken werden vandaag uitgedeeld aan alle verschillende stations. Aangezien ik niet meer zo vaak in de buurt van stations kom nu ik te voet naar mijn werk ga, is het uiteraard wel leuk dat ik dat boek op deze manier heb gekregen en er staat begot een handtekening van Aspe himself.

Ik wilde schrijven dat ik met van alles in mijn hoofd zat, dat ik zoveel aan het lezen ben over zoveel verschillende onderwerpen en dat ik misschien eens wat meer moet stilstaan om na te denken over het leven en meer van dat. Ik wilde schrijven dat ik misschien meer van dat soort onderwerpen zou willen aankaarten op mijn blog, maar dat iedereen intussen wel gewend is om hier luchtige verhaaltjes over het dagelijks leven te lezen.

Ik wilde schrijven. Veel schrijven. En toen werd ik ziek. Daardoor maak ik nu snel even een samenvatting over alles wat ik wilde neerpennen. Yup. Zo gaat dat.

You Might Also Like

 • Bram

  Veel beterschap gewenst!

 • AnamCara

  Snel weer beter worden!

 • lucie

  Oooh, mo meiske toch! Veel beterschap!

 • Morgen verklap ik het einde van Grof Wild : ChâteauBrys

  […] Ook bij Ntone en Clopin en Verbeelding. […]

 • Pin It on Pinterest