Gereisd

Köln!

Een dikke maand geleden vroeg ik aan de zus of ze zin had om naar Keulen te gaan. Ze zag dat wel zitten en dus maakten we gebruik van een actie om de Thalys goedkoper naar daar te nemen. De tickets werden betaald, opgehangen aan een prikbord en rijkhalzend werd er uitgekeken naar die maandag. Naar goede gewoonte was het weer een dagje vol doldwaze avonturen, grappen, grollen en voornamelijk veel gegiechel. We hebben een stadswandeling gedaan aan de hand van een documentje dat ik op citygidsen.be (bedankt voor de tip Dominiek) heb gevonden. Het was allemaal vrij duidelijk en als het toch niet helemaal zo duidelijk was, dan was er altijd het bijgevoegde kaartje.

Enkele sfeerbeelden:

DOOOOOM!

Zus: “Amaai, da’s nogal een impressionistisch gebouw he!”
Ik: “Uhm… da’s eigenlijk vrij gotisch,”
*stilte* *effe later*
Ik: “Amaai, da’s toch nogal een… hoe zeggen ze dat… impress… impressionant gebouw eigenlijk,”
Zus: “Aaaah ja, impressionant, dat was het woord dat ik zocht,”
*gegiechel alom*Gefunden

Archeologie

Er staan nog meer foto’s op Flickr. Uiteraard. Oh ja, en het was kaka schijt pipi weer. Maar dat hebben we niet aan ons hart laten komen. Nee, meneer. We hebben gewandeld en geshopt tot we niet meer op onze benen konden staan. Zo hoort dat! Ha!

Goed, twee keer naar het buitenland in ongeveer twee weken tijd, moet kunnen en ik kijk al uit naar mijn volgende bezoekje aan het buitenland. Wordt het Zweden? Denemarken? Frankrijk misschien? Of ga ik naar China? Nieuw Zeeland? Antartica? Nog een keer een bezoekje brengen aan Amsterdam? Londen misschien van dichtbij bewonderen? Wie zal het zeggen?

You Might Also Like

  • Greet

    Pff, jij hebt een ezeltjen dat geld kakt zekers? 😛

  • Kathleen

    Hahaha… helemaal niet. ‘t Is een kwestie van prioriteiten stellen in ‘t leven. 😉

  • lucie

    Wel, morgenavond vertrekt er een auto richting spanje, san sebastian, en dinsdagavond is die terug. Als ge wilt bezorg ik u wel een plaatske! 🙂

  • Pin It on Pinterest