Gezien

Sita sings the blues

Een tijdje geleden werd Sita sings the blues op een animatiefilmfestival hier in Leuven gespeeld. Uiteraard had ik dat pas een week later door en kreeg ik dus niet de kans deze film te zien. Gelukkig is karma af en toe ook gewoon lief. Ik denk dat ze gisteren gewoon effe last had van een slechte dag of zo. In ieder geval, Nina Paley, de maakster van de film, heeft besloten de film vrij te geven onder Creative Commons Attribution-Share Alike License. Woohoo! Dat betekent dus dat je de film gewoon kan downloaden en er van kan genieten waar en wanneer je maar wil. En dat heb ik dan deze ochtend ook gedaan. De muziek, de animaties, het verhaal, dat Indische accent,… het is echt allemaal leuk gedaan. Zeker een aanrader voor animatie liefhebbers.

www.sitasingstheblues.com

You Might Also Like

Pin It on Pinterest