Uncategorized

‘t Is weer tijd voor een wedstrijdje!

proxis_beProxis laat zich van zijn meest vrijgevige kant zien om de herdesign van hun site te vieren. Op enkele andere blogs waren er ook al weggeefwedstrijden te zien en hier is het niet veel anders. Ik mag van Proxis een Dido pakketje weggeven. Je weet wel, Dido, de zangeres van Here with me en White flag. Yup. Die.

Wat zit er in dat pakketje?
– De cd No Angel
– De cd Life for rent
– De dvd Live at Brixton Academy

Wat moet je doen om te winnen?
Uhm… Na tien minuten hierover denken weet ik het nog steeds niet. Dus… Maak eens een tekening voor mij. Aangezien ik af en toe eens iets teken en dat hier met jullie deel, waarom een keertje niet de rollen omdraaien? Dus teken… iets… zelfs al is het maar een stickyventje… of een stippellijn… en stuur het naar zij at verbeelding punt org. Het Vriendje en ik zullen maandag beslissen wie er het Dido pakket verdient.

En oh ja, het pakket wordt door mij opgestuurd aangezien Valérie-van-Proxis mij dat een keer in mijn handen heeft geduwd. Het ligt hier al een tijd op de vensterbank stof te verzamelen. Maar dat wil zeggen dat nog een paar andere dingen per ongeluk in de enveloppe kunnen terecht komen. Je weet nooit bij mij. 😉

You Might Also Like

 • elke

  ah, ik heb de eerste en de tweede al. Maar misschien moet ik toch een kans wagen voor de extraatjes. 😉

 • StijnD

  En hoeveel inzendingen mogen we doen?

 • lucie

  Mag je ook gewoon meedoen voor de extra’s? 🙂

 • StijnD

  het is bijna maandag … spannend

 • Pin It on Pinterest