Gemaakt

Een kneun!

Maandag stapte ik de naaimasjienenwinkel in en vroeg ik hoeveel het zou kosten om Gabriël terug onder de levende te krijgen. Véél geld, zo bleek. Wel, relatief veel geld. En aangezien ik ook niet meteen wist hoe ik mijn naaimasjien in die winkel zou krijgen (hoewel Het Vriendje van de partij was), besloot ik nog even te wachten. Maar drie verdiepingen onder mij lag er een konijntje te wenen. Ik hoorde zijn verdriet ‘s nachts. Hij jammerde en huilde zoute tranen. De arme stakkerd. Dus besloot ik hem gisteren met naald en draad in elkaar te steken. De hulp van Gabriël had ik niet nodig. Nah!

Kneun Kneun

Kneun Kneun

Het heeft me drie uur gekost om dit konijn in elkaar te steken. Drie uur. Dat is veel gezien de eenvoud van de knuffel. Met een naaimasjien zou ik er hooguit een uur over hebben gedaan. Maar hey, ik als koppige ezel moest en zou dat konijn in elkaar steken, met of zonder Gabriël. En dat heb ik dan dus ook gedaan. Nah.

You Might Also Like

 • Het Vriendje

  Wat een poepie!

 • Ladybird

  Tis heel erg schattig! En extra charmant omdat het met naald en draad gemaakt is…

 • AnamCara

  Die weent alvast niemeer!

 • Ráchie

  Wat een schatje 🙂

 • co²

  Knoddig konijn! Heel leuk!

 • Pin It on Pinterest