Uncategorized

Schrap schrap

Ik kan weer twee items van mijn lijstje voor het jaar 2009 schrappen. Hoera!

Material girl: grill
Het Vriendje deed me een grill cadeau voor mijn verjaardag. Een prachtig toestel waar ik alles mee kan grillen. Als ik de platen omdraai kan ik er zelf eitjes op bakken en pannenkoeken. We hebben hem eergisteren voor het eerst gebruikt om panini’s te maken. Het Vriendje had nog nooit een panini gegeten en dus leek het me het uitgelezen moment om daar verandering in the brengen. We kochten broodjes, kochten allerlei lekkere ingredienten en gingen aan de slag. Even later lagen er heerlijke panini’s op ons bord. Eentje met italiaanse salamie, mozarella, tomaten en verse basilicum. Het andere met kalkoenfilet, zongedroogde tomaten, mozarella, een beetje pesto en paprika. *kwijl* De grill werd dus zeer goed ingehuldigd.

Nog een Wisper cursus volgen
In het voorjaar wilde ik graag de cursus “Een kinderboek maken” volgen. Dat is een andere cursus dan “Kinderboeken schrijven” voor jullie in de war geraken. Je werkt samen met de andere cursisten een verhaal uit en maakt er dan illustraties bij. Vervolgens geef je dat boek via Publishing On Demand uit. Dus eigenlijk slaag ik hiermee min of meer twee vliegen in een slag, want een ander punt op mijn lijst was een boek uitgeven via POD. Ha!

Dus ik schrap er weer op los. Intussen ben ik door Mighty Girl ge├»nspireerd geraakt om een grote Life List op te stellen met een honderdtal dingen die ik tijdens mijn leven wil verwezenlijken. Normaalgezien pak ik het per jaar aan, maar wat als ik het nu eens groter bekijk? Mighty Girl bekeek het groter en zij wordt nu gesponsord door Intel om verschillende van haar items op haar lijst te verwezenlijken. Tsja. Dat werkt inspirerend vind ik. Binnenkort dus een lange lijst vol fijne doelstellingen zoals uhm… verhuizen naar Nieuw-Zeeland en zo. ­čÖé

You Might Also Like

  • Sanne

    Haha misschien vind jij dan ook een sponsor die je reis naar Nieuw-Zeeland betaalt ­čÖé

  • Pin It on Pinterest