Gedacht Uncategorized

De creatieve vakantie

Een tijd geleden besloten Het Vriendje en ik, na véél te lang overleggen, dat we een tentje zouden kopen en tijdens de laatste week van augustus ergens een rustige camping zouden opzoeken om daar dan te relaxen. Dat was uiteraard een beetje buiten die jobaanbieding gerekend die Het Vriendje kreeg, twee dagen nadat ik mijn week verlof had aangevraagd. Dus beslisten we in zeven haasten om er dan maar een weekend Londen van te maken en die week vrij, ach, die zou ik zelf wel vullen terwijl hij hard aan het werken was.

En nu is het zover, mijn week vakantie is er en boy oh boy, heb ik er zin in! De kans dat ik Het Vriendje veel zal zien is vrij klein, dus heb ik mijn weekje volgestompt met allerlei projectjes. Het wordt dus een creatieve vakantie. Een vakantie waarin ik eindelijk al die ideëen die al zo lang in mijn hoofd zitten, kan uitwerken. Daarnaast zal ik uiteraard ook veel lezen, twee geboortekaartjes ontwerpen, nogmaals mijn neus in de informatie steken rond zelfstandige in bijberoep worden (info en tips zijn welkom), in de jungle tuin werken, etc. etc. Uiteraard zal er op tijd en stond een foto hier geplaatst worden.

En yup, ik heb een to-do-lijst opgesteld met dingen die ik moet/wil doen tijdens deze week vrij. Er zijn al mensen die me gezegd hebben: “vergeet ook niet op tijd te rusten hé!”. Pfuh. Rusten. Ik val wel flauw, zoals vorige week, als ik weer een keertje te vermoeid raak. 😛

You Might Also Like

 • Karen

  Klinkt erg leuk! En gáán (maar toch niet te hevig, flauwvallen is niet aan te raden!)

 • StijnD

  Slapen is voor janetten.
  Gaan!

 • Sofie

  Ondanks ik extreem jaloers ben, gun ik je toch een creatieve, ontspannende vakantie!

 • Pin It on Pinterest