Gemaakt

Tilda!

Liefde! Het was een belachelijk duur stofje, belachelijk veel geld voor een metertje op iets meer dan een half metertje, maar ooh het was liefde. Grote liefde. Dus als jullie mij binnen dit en een week of zo zien rondlopen met een tas in dit stofje, weet dan dat het liefde is. Grote liefde. Hele grote liefde zelfs.

tilda-005

Het stofje is gemaakt door een Zweedse designer(ster?), zeiden ze me in de winkel. Hij/Zij werkt onder de naam Tilda. En ik heb een donkerblauw vermoeden dat ik hier eigenlijk al twee stofjes heb liggen uit die reeks. Denk ik. Wat is dat toch met die Zweden en hun goede smaak als het aankomt op design? Ik ga verhuizen denk ik.

You Might Also Like

  • Josie

    I love it!

  • Mirthe

    Leuk stofje, inderdeed. Ik zou dat nog graag op mijn bed hebben liggen ­čÖé

  • Maria

    De ontwerpster is Tone Finnager, en ze heeft ook een aantal boeken geschreven met allerlei zelf-maak-dingen in de stijl van Tilda. (Pas op, het werkt errug verslavend!)

  • Pin It on Pinterest