Gemaakt

Lilliputter tasje

Een hele tijd geleden was ik begonnen aan dit tasje. Het was de bedoeling dat er een boek, een portofeuille, een gsm en eventueel een fototoestel in konden. Misschien zelfs een brooddoos. Maar om de een of andere reden vallen mijn tassen meestal kleiner uit dan dat ik verwacht. Dus kan er alleen maar een portofeuille en een gsm in. Misschien nog een klein notitieboekje en een pen. Het lint is ook veel korter uitgevallen dan verwacht. Normaalgezien maak ik mijn linten zo dat je de tas over je borst kan dragen. Niet in dit geval. Ach ja, dan maar zo.

lilliputter

Het was een experiment voornamelijk een experiment met zo’n gespje en dat gedeelte is wel geslaagd. Het was zelfs vrij eenvoudig (doh). Op zich vind ik dat het wel iets heeft, behalve dan dat lint. Ik draag niet graag een tas op deze manier. Dat botst met mijn evenwichtsgevoel of zo *uitleg om een uitleg te geven*

Oeh en het gedeelte dat ik met Odette heb genaaid ging supergoed. De beige stof is vrij dik en op een bepaald moment moest ik door twee lagen van die stof, de twee lagen ikea stof met daartussen versteviging en ik hield mijn hart eigenlijk wel een beetje vast. Gabriël had de neiging om op zulke momenten steken van een centimeter te maken. Odette niet. Die ging er gewoon rustig door alsof er niets aan de hand was. Ik heb haar uiteraard goed aangemoedigd door verschilldende keren “You go girl!” te roepen. Yup. Zo gaat dat er dus aan toe in mijn knutselkamertje.

You Might Also Like

 • Kleine

  ‘t Is maar een ideetje eh, maar als je dat lint toch graag langer wil, kun je er dan zo geen stukje tussen steken, zo van die stof met die gele bollekes op? Dan “stoort” het niet dat het lint onderbroken is.

 • Kathleen

  Oeh! Goed idee! Dat kan ik proberen.

 • elke

  Ik vind het toch niet zo mini eruit zien, hoor. Ofwel heb je een heel grote portefeuille.
  Heel leuk tasje!

 • Pin It on Pinterest