Uncategorized

Tante Kathleen

Zwangere ZusIk was een van de eersten die het wist. Toen ik enkele maanden geleden met de Zus naar het Boekenfestijn ging, had ze al een donkerblauw vermoeden, maar ze had nog geen test gedaan en was nog niet langs de gynaecoloog geweest. Spannend. Later die week deed ze een test en ontving ik een dolenthousiast sms berichtje dat ze zwanger was, wat mij uiteraard ook dolenthousiast maakte. Tante worden doe je namelijk niet iedere dag.

Vandaag kwam ze me opzoeken met haar bolle buik. We bespraken het geboortekaartje (wat ik uiteraard ga maken en nee, de foto heeft er in het geheel niets mee te maken, het wordt iets… anders), aten daarna iets en gingen vervolgens even gaan winkelen. Alles op het gemakske, een beetje babbelen, een beetje rondkijken in de winkels en daarna nog even iets lekkers gaan eten. Het was een fijne dag met de Zus en hopelijk word ik binnenkort, over een maand of twee, een fijne tante voor haar kindje.

You Might Also Like

 • StijnD

  Ik ben er zeker van dat je toekomstig nichtje/neefje een van de leukste tantes ooit gaat hebben.

  Gefelicteerd Zus!

 • Zofie

  Tof hé! Ik word in december (voor het eerst) meter van mijn nicht haar kindje en kijk er stiekem al naar uit.

 • Greet

  Oooohh …! Zo tof! Woehoew! 🙂

 • Goofball

  oh tante worden is zo plezant!

  En je zus ziet er stralend uit!

 • Koen Van der Auwera

  Plezant! Dikke proficiat aan de Zus, voor u ook een beetje natuurlijk 😉

 • Kleine

  Alle, proficiat eh! Ik ben enig kind dus ga dat zelf niet kunnen meemaken 🙁 *jaloers*

 • Mirthe

  Waw, proficiat!
  Je zus lijkt trouwens heel erg op je 🙂

 • AnamCara

  Proficiat, tante-in-spé! En knúffels dat die kleine zal hebben ;o)

 • Sofie

  Je zus ziet er stralend zwanger uit!! En natuurlijk.. Proficiat! Tante zijn is zalig!

 • elke

  Wow, proficiat aan de mama en de tante. En ook aan de papa natuurlijk. Is dit je zus voor wiens trouwfeest je dat fantastisch kleedje kocht?

 • I wuvs joe

  […] donderdag zaten de hoogzwangere zus, haar man en ik nog het geboortekaartje te bespreken hier in de woonkamer. Welke telefoonnummers […]

 • Pin It on Pinterest