Gemaakt

Stoffenspektakel

Stofjes, daar kan je nooit genoeg van hebben. Ik toch niet alleszins. Dus trok ik gisteren met de zus naar Antwerpen Expo om daar het stoffenspektakel te aanschouwen en duizenden stofjes te voelen en uiteindelijk met een aantal naar huis te gaan. Er zitten twee speciallekes bij. Het blauwe dat je achteraan op de foto ziet is knuffelstof. Echte knuffelstof. Geen fleece, geen vilt, maar knuffelstof. Daarmee wil ik al een tijdje experimenteren, maar nooit echt mijn zin gevonden in de plaatselijke stoffenwinkel. Het mosterdgele stuk stof is namaakleer en daar heb ik ook nog nooit mee gewerkt. Het plan is om er een tas uit te maken en ik zie dat serieus zitten. Het is vrij soepel, soepeler dan ik had verwacht. Ik ben benieuwd wat dat gaat geven. De andere stofjes zijn allemaal stukjes katoen met een leuk printje er op. Zeer geschikt voor konijnen en andere beesten en tassen.

stofjes

Nu nog ergens een hoopje tijd vinden om al die dingen te maken.

You Might Also Like

 • Valéas

  Jij weet duidelijk alles van stoffen te vinden 😮

  Kan je me zo mailen waar je goedkope doch goeie katoen vindt? Oost- of West-Vlaanderen, of nu nog Leuven mag ook.. 🙂

 • Peter Dedecker

  Humm, een van die stofjes herken ik precies van ergens. 🙂

 • Mick

  Ook gij Brutus. 😉
  Ik heb bergen met stoffen, dozen met knoppen en ontelbare fournituren, allemaal in het kader van, als ik veel tijd heb….

  @valéas : Goede en goedkope katoen kun je bij online stoffenwinkels kopen. Er zijn er een paar, Stoffenstunter is er één van.

 • Kathleen

  @Daphné: you’ve got mail 😉

  @Peter: nope, dat is een ander stofje, eentje dat ik nog niet had

  @Mick: Nooooesss! Waarom vermeld je Stoffenstunter toch?! Nu ga ik nooit kunnen stoppen met stofjes kopen! *sterft*

 • vleervlinder

  nice! het blauwe ziet er echt wel superzacht uit…

 • Niekje

  Leuk leuk leuk! Ik benook altijd verliefd of stofjes en dingetjes en frutseltjes. Maar nooit heb ik tijd. Helaas.

 • Pin It on Pinterest