Gedumpt

Boeken en zo

Tegen een boek zeg ik nooit “nee” dus link ik even naar een bepaalde post om kans te maken op het boek van ons Imke. Kwestie dat we mee zijn met heel het gebeuren hé. En ik denk dat er bepaalde huisgenootjes zijn die dat boek ook wel eens van naderbij wil bekijken.

Binnenkort: een kinderboek van mijn hand hé. Veel interessanter. Veel meer prentjes en zo. Tekst is zo overrated. 😉

You Might Also Like

  • Lime

    Heee en ik dacht, ik zal maar niet linken, dat is enkel voor diegenen die op de GGD waren. Maar ik hoop dat je het gewonnen hebt 😉 (ruilen we dan eens: Loft voor Imke Dielen?)

  • Brussels Girl Geek Dinner » BGGD #16 What the bloggers say

    […] wuvs joe https://www.verbeelding.org/2009/09/17/boeken-en-zo […] een boek zeg ik nooit “nee” dus link ik even naar een bepaalde post om kans te maken op […]

  • Pin It on Pinterest