Gebeurd

#BGGD18

Het was lang geleden dat ik nog een keertje naar een Brussels Girl Geek Dinner was geweest. Meestal is het ergens in Gent of Antwerpen te doen en daar geraken na de werkuren én terug, is meestal niet al te evident. Brussel is wel doenbaar gelukkig. Als je dan ook nog eens met een paar ontzettend sympathieke en fijne mensen op de trein en metro kan zitten, sja, dan komt dat allemaal in orde.

En uiteraard een paar puntjes, want dat hoort er nu eenmaal bij

 • Allemaal bekende gezichten terugzien en wat bijpraten. Tegen het begin van heel de blog award toestanden en zo zijn er toch wel heel veel nieuwe gezichten, maar zo ontdek je steeds nieuwe blogs en leer je de mensen erachter kennen. Zo was er Fielosophie. Toffe blog en een sympathieke meid.
 • Warm. WARM. Wat zeg ik HEET.
 • Ik betaalde de mevrouw aan de wc 35 cent in allemaal rosse centjes van 1 en 2 cent. Hehe.
 • Knalroze Comic Sans op een groot scherm, ik denk dat ik voor de rest van mijn leven getraumatiseerd ben. Het zag er uit als een website uit de jaren ’90. Misschien moest het aansluiten bij de jaren ’80 look, maar hadden ze het verkeerde decennia gekozen?
 • Over jaren ’80 look gesproken: de mevrouw in het glitterjurkje had zo hard moeten winnen. Of Clo. Met haar geweldige schoenen. 😀
 • En oh ja, de film van de vorige Ladies at the Movies (The Ugly Truth) als titel van de presentatie laten staan is misschien ook niet heel erg slim. En misschien was het ook maar beter dat ik geen iphone of iets dergelijks heb, anders had ik twitter volgespamd over die presentatie. Andere mensen deden het in mijn plaats.
 • Op de trein zitten met een vriendelijke conducteur die persoonlijk kwam melden dat we behoorlijk wat vertraging aan het oplopen waren. Maar het was gezellig op de trein. Veel gegiechel en zo. Toch uit onze hoek.
 • Ik vrees dat Lucie de komende dagen met een héél slecht gelakte knalrode nagel gaat rondlopen en ik vrees dat ik daarvoor verantwoordelijk ben, voor dat slecht lakken. Ooit komt het goed hoor, tussen mij en het aanbrengen van make-up. Ooit.
 • Shit. Veel talent. Op een groot scherm. Voor de rest was de film niet zo spectaculair, zeker niet om in de filmzaal te zien, maar boy, daar speelden een paar mensen mee in die film die het nog zeer zeer ver gaan brengen. Daarom niet persé in de filmindustrie.
 • Een coole goody bag (maar uhm… twee plastic zakken van de Planet Parfum? He? Leeg? Zomaar? Om over uw hoofd te trekken als het opeens keihard begint te regenen en je geen paraplu bij je hebt?). En nog een dikke merci aan Daylah om uit te leggen wat dat vreemd haak-achtig ding was. Ik had dat nog nooit gezien.
 • Yuy voor de cadeautjes die werden uitgereikt! Alleen jammer dat er geen tweede Hello Kitty Samsung gsm werd verloot. Ik ken anders iemand die daar wel heel blij mee zou geweest zijn.
 • En oh ja, daarna gezellig door die storm naar huis wandelen samen met Lucie. Na een dikke twintig minuten stappen was ik doorweekt door de gietende regen. Doorweerkt tot op mijn ondergoed toe. Ik denk dat ik dat nog nooit heb meegemaakt.

Ons Clo heeft dat weer goed gedaan! Merci!

You Might Also Like

 • Brussels Girl Geek dinner « Jemmon Foe

  […] uitzoeken wat er voor leuks in de goodiebag zit, hopen op een prijs bij de tombola, zuchten over knalroze comic sans, giechelen bij de knapperd in de film, spreken over de toekomst, roddelen, gemeen kijken naar de […]

 • Valérie

  Schandalig toch hé, dat ik na al mijn moeite én gratis reclame voor de prachtige Samsung Hello Kitty GSM (lap, nog ne keer!) er nog geen win. (Of gewoon krijg van Samsung, ha!).

  Maar om het even over gisteren te hebben. Het was plezant. Wreed plezant zelfs 🙂

 • Mii

  En roken de zakjes van de Planet Parfum lekker?

 • Brussels Girl Geek Dinner » BGGD #18 What the bloggers say

  […] wuvs joe – #BGGD18 […]Knalroze Comic Sans op een groot scherm […]

 • Pin It on Pinterest