Gebeurd

Tante Kathleen

Afgelopen donderdag zaten de hoogzwangere zus, haar man en ik nog het geboortekaartje te bespreken hier in de woonkamer. Welke telefoonnummers gewijzigd moesten worden, wat er waar moest toegevoegd of weggelaten worden, of het papier wel de juiste dikte had, dat soort dingen. En afgelopen zaterdag gingen we na een middagje plamuursel afdoen in hun nieuwe woonst, pannenkoeken eten en wii’en in hun oude woonst. Wii’en ging mijn zus nog vrij goed af blijkbaar. En dan afgelopen dinsdag kreeg ik opeens een berichtje van de schoonbroer dat mijn zus in de verloskamer lag. En een paar uur later kreeg ik het nieuws dat ik tante was geworden. Van een jongetje. Jasper. Een paar weken te vroeg geboren, maar kerngezond en té schattig voor woorden. (Klik om het geboortekaartje -of toch de voorkant daarvan- groter te zien)

blogkaartje

En zo werd ik dus voor de eerste keer in mijn leven tante. Yeah! En tante Kathleen mocht vandaag al heen en weer lopen en een handje toesteken. Van de drukker naar het ziekenhuis, daar postzegels plakken, alle kaartjes in de briefomslagen steken, dan met een deel kaartjes terug naar de mama en de papa en dan nu rustig thuis. Aaah… Maar yuy voor mijn schattige neefje! *trotse tante*

You Might Also Like

 • Gwendolyn

  Een hele dikke proficiat! 😀

 • priegelaar

  Proficiat trotse tante! 🙂

 • lucie

  Oooooooh!!! Proficiat!

 • co²

  Dikke proficiat! En ooooo, wat een geweldig leuk- mooi- oktoberachtig – origineel kaartje!

 • Petra

  Een hele dikke proficiat!!! Hoeveel te vroeg was Jasper?
  Prachtig kaartje trouwens.

 • Ráchie

  Gefeliciteerd! En wat een leuk kaartje 🙂

 • patty

  ah, gefeliciteerd tante Kathleen!

 • Sofie

  Proficiat! Tante zijn is echt f.a.n.t.a.s.t.i.s.c.h.

  En het kaartje is super mooi, ik zou je het ontwerpen van mijn toekomstige geboortekaartjes direct toevertrouwen!

 • Matthias

  He! Proficiat! 🙂 Mooi kaartje trouwens!

 • Monique

  Gefeliciteerd tante 🙂 Ik hoop dat hij een gezonde en blije knul mag worden.

 • Pin It on Pinterest