Gebeurd

September & oktober

Uhm… kan iemand me vertellen waar september en oktober naar toe zijn? November staat voor de deur en ik heb het gevoel alsof ik twee maanden heb gemist. Het zijn drukke tijden geweest, dat is een feit. Zeer drukke tijden soms zelfs, en leuke tijden, dat ook, maar dat die tijd nu zo snel zou gaan, dat had ik toch niet verwacht.

Gelukkig heb ik de eerste twee weken van november vakantie. Hoera! Even op adem komen, die duizend en een idee├źn in mijn hoofd uitwerken, tekenen, veel tekenen, knutselen, een bezoekje brengen aan een pretpark, de opening (voor het kleine publiek) van de boekenbeurs meemaken, webdesigns maken, niet voor klanten, maar voor mezelf, afspreken met vrienden, smoothies drinken, mandarijntjes eten, bezoekjes brengen aan mijn babyneefje, lezen, veel lezen en vooral schrijven, veel schrijven, want het is bijna weer NaNoWriMo. Hoera!

Ik heb er zin in, in die vakantie van mij! Yup, yup!

You Might Also Like

 • priegelaar

  Volgens mij krijgen we half november een blogpost waarin je je gaat afvragen waar die twee weken vakantie naartoe zijn als ik zo lees wat je allemaal van plan bent.

 • lucie

  Wel, ik boek u al om een smoothie te gaan drinken en foto’s te gaan trekken van de prachtige herfstkleuren die tegenwoordig in Leuven aanwezig zijn

 • veerle

  Als ik zie wat je allemaal van plan bent, weet ik dat die twee weken ook weer zo om zullen zijn. Toch ‘t amusement gewenst.

 • Lime

  Damn, ik heb ook zin in jouw vakantie ­čÖé

  (ik ga mee mandarijntjes eten!)

 • Val├ęrie

  Oh, ben jij vrijdag ook op de vooropening van de boekenbeurs?

 • Pin It on Pinterest