Life List

Win for life (of ook niet)

Dus ik maakte een lijst met 111 dingen op die ik wel eens wilde proberen, zien of beleven. Op nummer 91 staat “Een win-for-life lotje kopen”. Ik had het nog nooit gedaan zo een lot gekocht, laat staan meegedaan met de lotto of iets dergelijks. En ik vond dat zoiets een van de dingen des levens is waarvan je proefondervindelijk moet ondervinden dat het gewoon een nutteloze bezigheid is en dat het eigenlijk ook weggegooid geld is. Tenzij je uiteraard voor het geluk bent geboren. Wat niet helemaal zo is in mijn geval. Maar toch, je weet nooit hé. Dus deze middag na een gezellige lunch date met vriendin L., ging ik even langs de krantenkiosk en kocht zo’n lotje. (Let maar even niet op mijn wallen).

Bewijsstuk A

En ja ik weiger die foto te spiegelen *lui*

Ik haalde een muntstuk van 10 IJslandse kronen boven, kraste en won uiteraard niets. Ik had namelijk mijn geluk voor vandaag al opgebruikt voor ik ging krassen. Bij de stoffenwinkel ontdekte ik dat de stof die ik gebruik om tassen uit te maken (vrij stevige katoen) toch niet was uitverkocht, maar gewoon op een ander plekje stond. Ik nam de rol mee, vroeg en metertje en de mevrouw van de winkel merkte dat er nog maar een meter en een half op de rol zat. Dus liet haar baas haar weten dat ze het gewoon mocht meegeven. Yihaa! En ja, dat maakt mij ietwat blij. Winnen met win for life had mij ook blij gemaakt, maar een half metertje stof krijgen ter waarde van 5€ maakt mij ook blij. Ik ben gewoon blij. Lalala… Blij blij blij!

Morgen trouwens komt er nog een life list item aan bod. Maar welk?!
To be continued! Dum dum dum duuuuum….

You Might Also Like

  • co²

    Ik gok op nr… 65 ! Of op het begin van nr 3 …

  • Joyce

    Wat leuk dat je een stuk stof gratis mee kreeg, dat is altijd fijn!
    En balen dat je niks won met het krassen, wie weet een volgende keer? 🙂

  • Pin It on Pinterest