Life List

Nummerken 87

Op nummer 87 op de intussen welbekende lijst staat “sushi eten”. Ik heb dat nog nooit gedaan terwijl ik eigenlijk wel een vrij grote fan ben van vis en de Aziatische keuken. Dus toen Manuel vroeg of we nog eens konden afspreken, stelde ik voor om sushi te gaan eten. Hij is per slot van rekening een serieuze sushi kenner. En zo geschiedde. Deze avond zat ik in de Sushi Lounge in de Parijsstraat met een boot voor mijn neus waar rauwe vis, rijst en zeewier op lag. Oh en hier en daar ook wat fruit.

IMG_0111

Ik ging de sushi onhandig te lijf met mijn stokjes (Kathleen en stokjes om mee te eten, slechte combinatie), kreeg ze op mijn miniscuul bordje, slaagde er in ze in de saus te doppen en ja, uiteindelijk belandden ze ook in mijn mond. Soms half. Soms in een geheel. En een keer gebruikte ik mijn handen. Ik schaam mij diep.

Maar! MAAR! En dit is het belangrijkste: ik vond sushi lekker. Niet beestig lekker, maar wel lekker genoeg en zeker voor herhaling vatbaar. Uiteraard kon het ook helemaal niet mislopen hé? Er zit vis in en het is Aziatisch. Uiteraard dat het dan lekker is. En oh wee diegene die me nu vieze Aziatische dingen met vis er in voorschoteld. 😛

You Might Also Like

  • Manuel

    U was weer fijn gezelschap :p

  • Saar

    Fijn dat je het lekker vond. En idd Aziatisch en vis kan toch geen slechte combo zijn?

  • lucie

    Amai, dat ziet er goed uit! Dat moet ik ook eens proberen!

  • Pin It on Pinterest