NaNoWriMo

You won!

NaNoWriMo 09Niets leuker om aan het einde van de maand november plots in grote letters de woorden “You Won!” te zien staan op je scherm. Mijn verhaal is af. Het heeft een begin, een middenstuk en geloof het of niet, zelfs een einde. Het telt 50241 woorden. Meer moet dat niet zijn. En eigenlijk ben ik best wel tevreden met wat ik heb neergepend dit jaar. Er zit behoorlijk wat herhaling in, dat geef ik toe, maar langs de andere kant zitten er ook een paar spannende stukken tussen. Het is niet het genre dat ik anders zou schrijven. Dat was dus een uitdaging op zich, maar mission completed! Hoera!

En dan nu een jaar lang weer geen fictie schrijven tot november 2010. ­čśÇ

You Might Also Like

  • Saar

    Een hele prestatie, gefeliciteerd!!

  • Emma

    wow congrats! Ik denk niet dat dat mij zou lukken.

  • lucie

    Proficiat!

  • Pin It on Pinterest