Gedacht

Open brief

Geachte regie der dromen,

Ik zou het zeer op prijs stellen mocht ik de komende nachten wat aangenamer dromen. Het zit namelijk zo dat ik niet zo een grote fan ben van duistere en lugubere dromen. Mensen die zichzelf in monsters veranderen door mensen aan haken te hangen en hun vet op te vangen, mjah, toch liever niet. Het is niet echt mijn stijl.

Waar ik ook helemaal niet tegen kan, dat zijn dromen waarin mensen die me na staan dood gaan. Niet alleen zorgen ze er voor dat ik hyperemotioneel wakker word, ze zorgen er ook voor dat ik in de war geraak, want dan weet ik niet meer voor wie ik een kerstcadeautje moet kopen en voor wie niet.

Oh ja, en dromen waarin ik mijn vriendje zie kussen met een ander meisje, dat zie ik dus helemaal niet zitten. Goed, ik heb mijn wraak gehad op zowel hem als op haar, maar toch. Ik zou liever zo een dingen niet moeten dromen., want hoe moet ik dan mijn vriendje graag zien als ik de volgende ochtend naast hem wakker word? Volgens mij zijn dreadlocks trouwens helemaal niet gemaakt om mensen mee te wurgen, alhoewel dat vrij goed ging in die droom.

Dus ik stel voor dat jullie voor de komende nachten dromen programmeren over zachte, pluizige konijntjes en regenbogen en nog meer van dat lievigs. Op deze manier kunnen jullie de dromen van de afgelopen drie nachten terug goed maken.

Dank bij voorbaat,
Kathleen

You Might Also Like

 • Valentijn

  Let maar op met die zachte, pluizige konijntjes, the killer rabbit is nooit ver weg!

 • vleervlinder

  of pluizige duiven? :p

  ik heb gedroomd dat het lief van mijn nicht in de brievenbus van mijn grootouders ging wonen, misschien moet ik die regie eens naar u sturen 😀

 • AnamCara

  Schitterend stukje! Mijn dromen trekken ook op niks de laatste week.

 • Pin It on Pinterest