Gebeurd Uncategorized

Leg wat in mijn laarsje…

Kijk! De sint is geweest! Dat kan maar een ding beteken: ik heb me gedragen dit jaar. Of er is een foutje gemaakt, want die chocolade letter X… Mjah. Misschien was dit snoepgoed dan toch bedoeld voor een Xavier, Xandra of wie weet zelfs wel voor Xena The Warrior Princess herself. Of misschien dacht de goede sint gewoon dat ik Xathleen heet. Hij wordt al weer een jaartje ouder he. Misschien ligt het daar wel aan. ๐Ÿ™‚

Sinterklaasje

Dank u Sinterklaasje!

You Might Also Like

 • priegelaar

  Mmmm, chocoladeletters uit de Hema …

 • Lime

  In de X zit meer chocolade dan in een K!!

  (dat dacht ik vroeger toch altijd, tot ik begreep dat die letters per gewicht chocolade gemaakt worden ๐Ÿ˜‰ ).

 • Emma

  Ach de X is even lekker als de K ๐Ÿ˜‰ geniet ervan!

 • Sara

  Volgens mij waren er geen K’s meer en heeft Sinterklaas de letter genomen die er het meeste op lijkt. Is toch zo? Met een beetje … verbeelding!! ๐Ÿ˜‰

 • Kathleen

  @Sara: De sint heeft ondertussen al laten weten dat het inderdaad zo was. Hij heeft heel erg zijn best gedaan om drie K’s te vinden voor de bewoners van dit huis. Een H heeft hij wel gevonden voor de vierde huisgenoot, maar die K’s… Sja… En inderdaad, een X is gewoon een K met een extra beentje… met wat verbeelding. ๐Ÿ˜‰

 • Pin It on Pinterest