Gemaakt

Het jaar waarin ik nauwelijks tekende

Ik ben er achter gekomen dat ik in 2009 bijzonder weinig heb getekend. Met bijzonder weinig bedoel ik echt nauwelijks iets. En dat is een vrij deprimerende gedachte voor mij. Ik teken ontzettend graag, maar ik doe het bijna niet meer en als ik dan teken dan is het vaak voor geboortekaartjes of trouwkaartjes van familie, vrienden en kennissen. Ik doe het niet meer voor mezelf, terwijl ik het leuk vind om gewoon allerlei figuren en personages te verzinnen en op (digitaal) papier te zetten. Dat vind ik ontzettend jammer.

Dus voel ik een beetje een goed voornemen voor het jaar onzes heeren 2010 aankomen.

Ik heb in ieder geval gisteren tijdens de laatste les van de “kinderboeken schrijven en illustreren” cursus mijn hoofdpersonage uitgewerkt. Hoera! Aaah… character design. Heerlijk. Het wordt waarschijnlijk de jonge versie, die langs de linkerkant van het blad. De versie rechtsonder vond ik te oud en niet in mijn verhaal passen. (Klik om groter te zien)

kinderboek

Hmm… Misschien toch maar eens investeren in een scanner, want foto’s maken van tekeningen is toch ook niet dat. 😛

You Might Also Like

 • Minkeltje

  Wat een gezellige blog! En sowieso leuk om eens een leeftijd genoot tegen te komen in Blogland..
  Je komt op mijn lijstje hoor!

 • Ráchie

  Dat worden meer Kleintjes 😀

 • Martine

  Oh, dat vind ik echt een superleuk karakter! 🙂 Ben benieuwd wat hij allemaal mee zal gaan maken…

 • Michiel

  Wow, deze blog ziet er echt goed uit.
  En je tekeningen zij ook echt heel erg mooi!

 • Pin It on Pinterest