Gebeurd Gemaakt

Yup. Leuke vrienden.

Ik heb leuke vrienden. Laten we daarmee beginnen. En voor die leuke vrienden maak ik al eens graag iets als ze me daar om vragen. Geboortekaartjes bijvoorbeeld. Of trouwkaartjes. Of knuffels. Al naar gelang. Vriendendiensten. U weet wel hoe dat gaat. En af en toe zijn er dan van die leuke vrienden die iets terug geven. Bijvoorbeeld omdat ze iets lazen hier, op dit blogje. Iets over een scanner bijvoorbeeld. En dan krijg je plots een scanner in je armen geduwd en moet je met een doos die minstens twee keer breder is als jezelf door de sneeuw ploeteren. Ik ben er in geslaagd niet uit te glijden. Jawel. Dat beetje IJslander in mij doet af en toe nog een beetje dienst. Snjór er gaman fyrir allir!

En toen had ik dus opeens een scanner. Een reusachtige scanner die nog een plaatsje moet krijgen op mijn bureau. Op mijn ietwat rommelige bureau momenteel. Ahum. Maar ik heb hem wel al getest, mijn nieuwe schat. Oh ja! Want ik heb hier tekeningen liggen. Ok, voornamelijk schetsen. In schetsboeken. Zo gaat dat bij mij.

Mijn eerste testje zag er zo uit. Yihaa! (Klik om groter te zien)

Schetsje

You Might Also Like

  • Saar

    Superrr leuk!

  • Valentijn

    Sneeuw is leuk voor iedereen!

  • Femke

    Wat een leuke schetsen!

  • Pin It on Pinterest